Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av China Town Stavanger

China Town Stavanger
Vurdert som nr. 37 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Var her med venner og spiste, alle vi bestilte lunsj retter og vi var veldig fornøyde. Alle koste seg, lokalet ga meg sånn kinesisk vibe

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Alek95s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
557erikl, Manager på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2019

Hei! Takk for hyggelig review! Bra dere var fornøyd med lunsj, som vi serverer hver dag fram til kl. 18:00. Viktig med autentisk vibbe

Med vennlig hilsen, Erik Luo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (125)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 125 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Maten er veldig god og det er rask servering.
Flere burde besøke denne restauranten i 2. etg. i Skagen 14, Stavanger.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ruellravi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik L, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei!

Takk for fine ord og anmeldelse. Det er godt å høre at dere liker oss!

Akkurat nå så holder vi på å gjøre utbedringer til 2019 - så da blir det ennå bedre i fremtiden!

Snakkes snart igjen :D

Mvh

Erik Luo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger kanskje ikke så iøynefallende til, selv om den ligger midt i "lysløypa", og skiltet er litt utdatert, men ikke la dere lure! De har den beste kinamaten i byn! Jeg har vært skikkelig fornøyd hver gang jeg har vært her! Curry-satay kongereker er virkelig verdt å prøve ut! Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Andahl87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik L, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018

Hei!

Takk for hyggelige ord og at dere liker maten vår. Må innrømme at curry-satay kongereker (kan fås som forrett og hovedrett, personlig så liker jeg den best som forrett) er nice.

Vi kommer til å få et nytt skilt og bedre skilt så fort jeg for overtalt eieren :-)

Med vennlig hilsen

Erik Luo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018

Besøker denne resturanten minst en gang i måneden, kan anbefale roasted duck, søtsur and og regnbuebiff, karrien er også helt topp. Får ofte en god suppe eller vårruller til forrett. Topp mat og trivelig personale til en hyggelig pris.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Isvar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik L, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei,

Takk for at du er stamgjest hos oss. Vi er en liten familie-restaurant, men alle her er glad for dine fine ord og anmeldelse.

Mvh

Erik Luo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Med jevne mellomrom har vi spist på denne restauranten. Får alltid god mat til en akseptabel pris. Kommer tilbake snart.

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Lillian95754650
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Town Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i China Town Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din