“Nydelig mat i et fantastisk lokale”
Anmeldelse av China Town Stavanger

China Town Stavanger
Vurdert som nr. 38 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Vært her flere ganger opp gjennom årene, og maten skuffer aldri. Hyggelig betjening og stemning, med fantastisk mat til en god pris!

Takk, Vikingy
557erikl, Manager på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2019

Hei 😊 Takk for hyggelig review og gjentatte besøk. Fantastisk mat trenger ikke å koste skjorta 👍 (selv om altfor mange restauranter i denne byen er overpriset)

Med vennlig hilsen, Erik Luo

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Var her med venner og spiste, alle vi bestilte lunsj retter og vi var veldig fornøyde. Alle koste seg, lokalet ga meg sånn kinesisk vibe

Takk, Alek95s

Hei! Takk for hyggelig review! Bra dere var fornøyd med lunsj, som vi serverer hver dag fram til kl. 18:00. Viktig med autentisk vibbe 🙏

Med vennlig hilsen, Erik Luo

Anmeldt 7. november 2018

Maten er veldig god og det er rask servering.
Flere burde besøke denne restauranten i 2. etg. i Skagen 14, Stavanger.

2  Takk, Ruellravi
Erik L, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei!

Takk for fine ord og anmeldelse. Det er godt å høre at dere liker oss!

Akkurat nå så holder vi på å gjøre utbedringer til 2019 - så da blir det ennå bedre i fremtiden!

Snakkes snart igjen :D

Mvh

Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger kanskje ikke så iøynefallende til, selv om den ligger midt i "lysløypa", og skiltet er litt utdatert, men ikke la dere lure! De har den beste kinamaten i byn! Jeg har vært skikkelig fornøyd hver gang jeg har vært her! Curry-satay kongereker er virkelig verdt å prøve ut! Anbefales!

Takk, Andahl87
Erik L, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018

Hei!

Takk for hyggelige ord og at dere liker maten vår. Må innrømme at curry-satay kongereker (kan fås som forrett og hovedrett, personlig så liker jeg den best som forrett) er nice.

Vi kommer til å få et nytt skilt og bedre skilt så fort jeg for overtalt eieren :-)

Med vennlig hilsen

Anmeldt 1. oktober 2018

Besøker denne resturanten minst en gang i måneden, kan anbefale roasted duck, søtsur and og regnbuebiff, karrien er også helt topp. Får ofte en god suppe eller vårruller til forrett. Topp mat og trivelig personale til en hyggelig pris.

Takk, Isvar R

Hei,

Takk for at du er stamgjest hos oss. Vi er en liten familie-restaurant, men alle her er glad for dine fine ord og anmeldelse.

Mvh

Reisende som så på China Town Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i China Town Stavanger? Del dine erfaringer!