Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat”
Anmeldelse av China Town Stavanger

China Town Stavanger
Vurdert som nr. 46 av 227 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2020

Koselig restaurant med nydelig mat. Hyggelig betjening, mye godt å velge mellom i menyen. Maten kom på bordet raskt og greit. Svært god mat, store porsjoner. Absolutt en restaurant vi ønsker å komme tilbake til .

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Jorunnirene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik L, General Manager på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2021

Hei,
Tusen takk for flotte ord.

Pandemien har vært hard mot oss. Håper vi ses snart igjen!

Vi har alltid åpent med solide smittervern-rutiner.

Med vennlig hilsen Erik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (126)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 126 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste.
Ufattelig god mat og service.
Litt større porsjoner kanskje?
Her skal vi garantert igjen!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Wanderer372955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik L, General Manager på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2021

Hei,

Tusen takk for en varm anmeldelse. Pandemien har vært hard mot oss. Håper vi ses snart igjen!

Vi har alltid åpent med solide smittervern-rutiner.

Med vennlig hilsen

Erik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

God mat, men tok litt lang tid fra vi fikk meny til vi ble tilbudt å bestille. Deretter gikk alt på skinner. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, oletomu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
557erikl, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei!
Takk for review - vi jobber hver dag med å bli bedre.

Hvis besøket var i juli så kan vi dessverre ikke gjøre mer. Vi må bare beklage at det tok så lang tid. Dette var midt under fellesferien og vi hadde fullt hver eneste dag fra vi åpnet til vi stengte -- 5 uker på rad. Det var kø inn til CHINA TOWN hver eneste dag. Hver dag var som å løpe maraton :-)

Vi er en liten familieeid restaurant og har rett og slett ikke mer ansatte, men gjør selvfølgelig internvurderinger på hva vi kan bli bedre på.

Viktigste er jo maten, og det er godt å høre at dere mottok bra mat og service!

Takk for besøket!

Med vennlig hilsen

Erik Luo
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Favorittrestaurant innen kinesisk mat i alle år. Har spist her utallige ganger. Bestilte en lunsjporsjon, men mengden var nå mer som en babyporsjon (samme erfaring 2 ganger). Dette har jeg ikke opplevd tidligere og håper ikke det er ny standard. Det er ikke så stor forskjell mellom lunsj og middagpris, og for min del var valget grunnet at jeg ikke var sulten nok til middag og ikke ville ende opp med å kaste mat. Dette ble derimot så liten porsjon at jeg var like sulten når jeg gikk som når jeg kom. Håper porsjonene kommer opp til et bedre nivå, ellers blir lunsjrettene for dyre, og en får dobbelt så mye mat for pengene andre steder.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ErikLUO, Annet på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Kjære gjest,

Vi har hatt full restaurant hver dag i juli måned og ikke hatt kapasitet til å se på Trippen. Beklager sent svar. Det har vært kø hver eneste dag.

Først og fremst: takk for at du mener vi har byens beste kinesiske mat og at du har spist her i utallige år.

Likevel gir du gir oss 3 av 5 stjerner som ødelegger ratingen vår her på TA. Vi er en liten familie-eid restaurant og tar dette til hjertet. At du i tillegg beskriver deg selv som «stamgjest» gjør dette helt uforståelig for oss.

Når du er stamgjest på en restaurant forventes det kanskje en positiv anmeldelse etter utallige besøk, men nei, det har mindretallet fått av deg. Hvorfor gir du oss ikke 5 av 5 stjerner de utallige gangene du har hatt en god opplevelse?

Vi vil fortsatt beklage for de to siste besøkene du har hatt hos oss. Vi skal ta dette opp med kjøkkenet for å sikre at lunsj-porsjonene våre er konsistente. Våre gjester sier vanligvis at våre lunsj-porsjoner er svære så vi skal undersøke hva som har skjedd her.

Dersom du kan sende en mail til booking@ctown.no med dato og tidspunkt for ditt besøk, så hjelper det oss med å kunne undersøke dette mer grundig.

Barneporsjon har jeg faktisk aldri hørt før... og jeg har jobba her i snart 15 år. Mesteparten av våre lunsj-retter koster 120 kr. Jeg tror ikke det finnes en plass i Norge hvor du får dobbelt så mye mat som det vi serverer til 120 kr.

Tusen takk og ha en fin dag videre.

Vh

Erik Luo
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig å få glutenfri svinekjøtt i sursøt saus!!! Perfekt!! Anbefales for alle med cøliaki. Andre rett er også glutenfrie.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, glutenfri70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
557erikl, Daglig leder på China Town Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei!

Takk for anbefaling og kjekk anmeldelse! Ja, hos oss så kan vi lage flere retter glutenfri. Søt & Sur svinenakke lager vi med potetmel, og ikke nok med det - vi har en egen frityrkoker til folk med cøliaki.

Her tar vi mat og helse på største alvor, samtidig som kvalitetet alltid skal være på topp!

Beklager sent svar, men kjekt at dere kom langveis i fra og spiste hos oss to dager på rad :-)

Med vennlig hilsen

Erik Luo
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Town Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i China Town Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din