Super plass med store porsjoner med god mat til en fornuftig penge. Hyggelig og rask service. Barnevennlig.
Styr unna!!! Blei kvalm rett etter maten , som ikkje var noko å skryte av . Klarte å komme meg opp til hotellrommet, der kvelden og natta vert brukt på toalettet. Så vart ei ødlagt helg , etter dette besøket
Her får du god kinesisk mat og topp service,pleier å har svin i sursøt saus som koster i overkant av 200 kr og det er rimelig for en liten porsjon pluss drikke. Personalet er oppriktig interessert hvem du er så her blir du sett og husker hva du ønsker. Et av de få steder som fortsatt har aviser i papirutgave tilgjengelig for kunder
Takk for hyggelig anmeldelse. De fleste kunder liker papiraviser så vi skal fortsette med det!
Ventet langt over 1 time etter at vi bestilte. Dro med familie. Ungene fikk maten først etter lsng tid. De hadde spist opp for lengst før vi voksne fikk maten våres! Andre som kom inn ETTER oss fikk maten sin før oss. Vi hadde tenkt bestille dessert også da vi kom inn,men det blei ikke aktuelt når vi.måtte vente så lenge på maten. Men maten var veldig god,den er ingenting og si på.
Takk for en rettferdig anmeldelse, Gunnhild. Det skal ikke slik være at gjester som kommer etter dere får middag først - med mindre dere spiste forrett og det er ventetiden mellom rettene du sikter til. Uansett, vi jobber med løsninger som gjør at det er mindre ventetid mellom forrett, middag og dessert uten at det går utover kvaliteten.
Med famille og venner dro dit for å feire starten av den kinesiske nyt åre. Vi hadde en av sett menyene deres. maten var utrolig smakfull, plenty av smaker og mat for en god pris.
Tusen takk for fine ord. Bra mat til en god pris er en herlig kombinasjon!