“Beste thaimaten vi har spist”
Anmeldelse av Thai Isan Restaurant

Thai Isan Restaurant
Vurdert som nr. 57 av 240 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Beste thaimaten vi har spist utenfor Thailand og vi spiser mye thai ;-) Anbefales!! Rask og god service av hyggelig servitør.

Takk, knadden

Anmeldt 2. juni 2020

Vi var 4 familiemedlemmer som koste oss med nydelig middag. Må ærlig innrømme at valget falt tilfeldigvis på denne restauranten på grunn av ledig og god plass mellom bordene inne, men samtidig er vi alle veldig glad i asiatisk mat. Vi angrer ikke et sekund, tvert i mot - neste gang vi er i Stavanger, blir det nok et besøk. Smakfull god mat, savnet litt sterkere krydret karri, men både mat og rolige omgivelser fikk meg til å glemme krydder. Hyggelig betjening, smakfull mat og prisene var helt ok.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, ExoticTravelTom
Anmeldt 22. januar 2020

Var her for lunsj. Veldig god pad thai, som jeg kommer tilbake for. Betjeningen var hyggelig, men litt sen service da det var et par andre bord også.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, LineLivet
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

En veldig bra matopplevelse. Veldig bra Pad Thai og andre hovedretter. Gode vårruller og andre forretter. Hyggelige priser. Personalet virker litt sjenerte, men hyggelige. Lokalet er dessverre slitt og overmodent for oppussing.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 251steinare
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Spiser her minst 1 gang i mnd, elsker maten . Det nermeste jeg kommer til autentisk thai mat av uteplasser jeg har spist i Stavanger . Gode råvarer!! Mammas thai mat er best, men tar gjerne turen her når hun ikke serverer meg!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, stine l

Reisende som så på Thai Isan Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Thai Isan Restaurant? Del dine erfaringer!