Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
En fantastisk guidet privat vandring i Stavanger.
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 400,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Valbergtårnet på
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (173)
Filtrer anmeldelser
173 resultater
Vurdering fra reisende
29
66
67
9
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
66
67
9
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 173 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2018

Når du er i Stavanger, bør du gi deg tid til et besøk i Valbergtårnet.
Dette er et gammelt branntårn. Vektere holdt utkikk her for å se om det brant noen steder i byen. Hvis du er her når tårnet er åpent, kan du gå trappene opp, og få en flott utsikt over byen.
Hvis tårnet ikke er åpent, får du likevel et flott overblikk over byen vår. Jeg anbefaler en tur innom kaffe Sting på veien ned.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Flott utsiktsplass i gamlebyen i Stavanger. Hadde vært enda bedre om noen av trærne som hindrer utsikten hadde vært flyttet, men fint sted!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Jeg har en gang hørt at Torbjørn Egner fikk sin inspirasjon til Tobias i tårnet nettopp herfra og den siste vekteren i Valbergtårnet, Tobias Sandstøl. Om det er hold i dette skal jeg ikke si, men barna fikk med ett en stor interesse for tårnet, historien og funksjonen det har hatt.

Ligger sentralt til fra gågater så her trenger man ikke transport eller planlegging. Bare synd tårnet stort sett er stengt.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, raymondn938
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mars 2018

Tårnet var stengt da jeg var der. Det er kun åpent i 2 måneder midt på sommeren. Her kan man likevel nyte tårnets arkitektur fra utsiden. På plassen utenfor står det også 3 kanoner fra eldre tider.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Snakket en del med en hyggelig guide som fortalte litt om dette tårnet som ble benyttet av vektere for å varsle brann. Artig at Torbjørn Egner ble inspirert av Tobias i hans fortellinger om Kardemommeby.
Prøvde klokken og ble veldig overrasket over lydnivået på den og hvor lenge den klang!

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, BjornMa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser