Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
An amazing guided private walking tour of Stavanger.
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 400,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Valbergtårnet på
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (171)
Filtrer anmeldelser
171 resultater
Vurdering fra reisende
29
65
66
9
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
65
66
9
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 171 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fint å gå en tur opp til tårnet. Er god utsikt og lett tilgjengelig. Det går en vei opp dit eller så kan man benytte trappene. Verdt å besøke om man er i Stavanger

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, kire9219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Flott tårn, med kanoner på siden.
Barnevennlig og rolig plass i byen.
men noe dårlig utsikt til byen.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 966thomasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2019

Var oppe ved tårnet på dagtid i september. Ble skuffet over at det da ikke var mulig å komme seg opp i tårnet. Det var en plakat der som viste til at det kun var åpent noen timer hver dag i perioden 15.06. - 15.08. Da det ikke var åpent er det ikke så mye å oppleve her, for her er det nok en fin utsikt over Stavanger fra toppen av tårnet. Fikk tatt bilder av tårnet fra utsiden.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Molov13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2019

Vi gikk trappene opp fra kaien. Det var nytt for meg at vi kunne gå der. Flott utsikt over havnen. Gå ned på andre siden så blir det en rundtur.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Feriejobb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. februar 2019

Valbergtårnet er ikke åpent så ofte, men det er fint å spasere opp til tårnet og se ut over Vågen og Gamle Stavanger. Kjøp gjerne med en is fra MooGoo i bunnen av bakken, eller sett deg ned på Sting i foten av tårnet. 1. februar ble stilasene fjernet og toppen av tårnet er nytt.

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser