Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 15:00 - 01:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En øl-elskers drøm

God atmosfære og et fantastisk utvalg av øl gjør dette til et sted vel verdt å besøke, enten man er... les mer

Anmeldt 28. juli 2020
martikors
via mobile enheter
Flott sted!

Superhyggelig lokale med et fantastisk utvalg av øl - Stavangers beste - og med ansatte som både... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
497heller
,
Wien, Østerrike
Les alle 368 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Stavanger
fra USD 114,51
Mer informasjon
fra USD 146,33
Mer informasjon
fra USD 118,64
Mer informasjon
Anmeldelser (368)
Filtrer anmeldelser
368 resultater
Vurdering fra reisende
221
124
21
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
221
124
21
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 368 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Voksent klientell. Helt greit for å ta noe godt å drikke. Fint å prat da det ikke er for høy musikk.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, IngridBie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Godt utvalg i all verdens øl. Rolig og gode sofaer når du er heldig å få plass i en av de. Trivelig folk som jobber her og ett stort pluss med aldersgrense.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk utvalg av drikke. Besøkte en Torsdagskveld, bra med folk og god stemning. Trivelige ansatte med god kunnskap som anbefalte akkurst rett utifra min egen smak.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Et besøk på Cardinal er et must hver gang jeg besøker Stavanger. Et fabelaktig utvalg av øl og ypperlig kompetanse blant de ansatte. Her finner du øl av alle typer fra ulike deler av verden. Absolutt verdt et besøk. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Hjemmekoselig utested med stort utvalg av øl. Jeg trives både i første og andre etasje. Litt synd at det er så få bord når quiz avholdes.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser