Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 01:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Herlig vannhull i Stavanger!

Fantastisk sted med masse god øl. Audun som serverte oss var veldig kunnskapsrik og... les mer

Anmeldt 6 dager siden
ceciliejernas
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Tipptopp!

Koselig autentisk pub. Øl i alle varianter, og gode tips fra ansatte. De hadde også en utrolig god... les mer

Anmeldt 18. august 2021
Hegehm
via mobile enheter
Les alle 372 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Stavanger
fra USD 122,97
Mer informasjon
fra USD 129,17
Mer informasjon
fra USD 105,99
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (372)
Filtrer anmeldelser
372 resultater
Vurdering fra reisende
223
125
21
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
223
125
21
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 372 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Voksent klientell. Helt greit for å ta noe godt å drikke. Fint å prat da det ikke er for høy musikk.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, IngridBie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Godt utvalg i all verdens øl. Rolig og gode sofaer når du er heldig å få plass i en av de. Trivelig folk som jobber her og ett stort pluss med aldersgrense.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk utvalg av drikke. Besøkte en Torsdagskveld, bra med folk og god stemning. Trivelige ansatte med god kunnskap som anbefalte akkurst rett utifra min egen smak.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Et besøk på Cardinal er et must hver gang jeg besøker Stavanger. Et fabelaktig utvalg av øl og ypperlig kompetanse blant de ansatte. Her finner du øl av alle typer fra ulike deler av verden. Absolutt verdt et besøk. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Hjemmekoselig utested med stort utvalg av øl. Jeg trives både i første og andre etasje. Litt synd at det er så få bord når quiz avholdes.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser