Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 01:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott sted!

Superhyggelig lokale med et fantastisk utvalg av øl - Stavangers beste - og med ansatte som både... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
497heller
,
Wien, Østerrike
Koselig bar med god øl

Utrolig koselog bar med mye bra øl og cider. Savnet kansje noe bakgrunnsmusikk, var helt stille når... les mer

Anmeldt 10. juli 2020
karolinesa
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 368 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Stavanger
fra USD 114,57
Mer informasjon
fra USD 146,31
Mer informasjon
fra USD 118,70
Mer informasjon
Anmeldelser (368)
Filtrer anmeldelser
368 resultater
Vurdering fra reisende
221
124
21
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
221
124
21
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 368 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020

Superhyggelig lokale med et fantastisk utvalg av øl - Stavangers beste - og med ansatte som både hadde kompetanse og kunne service! Absolutt verdt et besøk for å smake på spennende øl!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig koselog bar med mye bra øl og cider. Savnet kansje noe bakgrunnsmusikk, var helt stille når vi var der

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, karolinesa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019

En kveld ute i Stavanger, vi hadde litt tid før vi skulle spise, så vi besøkte Cardinal. En fantastisk opplevelse, med en rikholdig beholdning av øl for en hver smak. Jeg smakte på en mørk ale som smakte aldeles godt. Cardinal må få et gjenbesøk for 1 time er for liten tid på et slikt sted.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Fritjof S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Når jeg er i Stavanger så er Cardinal et must. Denne gangen hadde jeg bare tid til en øl og valget falt på en Mango IPA som var helt nydelig.

Dette er plassen for å drikke øl du ikke finner andre plasser. Ølmenyen er omfattende og (kanskje?) uslåelig... Finner alltid noe godt som jeg ikke har smakt før på denne puben. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Stort utvalg i øl på denne pub’en som er ganske romslig. Vil likevel kalle dette en «brun» pub, selv om den ser ganske nyrenovert ut. Legg spesielt merke til lampene som alle har samme stil, samtidig som de er veldig ulike. Synes de var skikkelig stilige.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, EllenChr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser