Fantastisk sted med masse god øl. Audun som serverte oss var veldig kunnskapsrik og... les mer
Koselig autentisk pub. Øl i alle varianter, og gode tips fra ansatte. De hadde også en utrolig god... les mer
God atmosfære og et fantastisk utvalg av øl gjør dette til et sted vel verdt å besøke, enten man er på date eller guttetur!
Superhyggelig lokale med et fantastisk utvalg av øl - Stavangers beste - og med ansatte som både hadde kompetanse og kunne service! Absolutt verdt et besøk for å smake på spennende øl!
Utrolig koselog bar med mye bra øl og cider. Savnet kansje noe bakgrunnsmusikk, var helt stille når vi var der
En kveld ute i Stavanger, vi hadde litt tid før vi skulle spise, så vi besøkte Cardinal. En fantastisk opplevelse, med en rikholdig beholdning av øl for en hver smak. Jeg smakte på en mørk ale som smakte aldeles godt. Cardinal må få et gjenbesøk for 1 time er for liten tid på et slikt sted.
Når jeg er i Stavanger så er Cardinal et must. Denne gangen hadde jeg bare tid til en øl og valget falt på en Mango IPA som var helt nydelig.
Dette er plassen for å drikke øl du ikke finner andre plasser. Ølmenyen er omfattende og (kanskje?) uslåelig... Finner alltid noe godt som jeg ikke har smakt før på denne puben. Anbefales på det varmeste.
Stort utvalg i øl på denne pub’en som er ganske romslig. Vil likevel kalle dette en «brun» pub, selv om den ser ganske nyrenovert ut. Legg spesielt merke til lampene som alle har samme stil, samtidig som de er veldig ulike. Synes de var skikkelig stilige.