Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott

Her brukte vi mye tid under besøket og fant mange spennende spise og drikke steder - heldige var vi... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
497heller
,
Wien, Østerrike
Koselige Stavanger

Hyggelig å rusle bortover. Stort utvalg i serveringssteder. Nå som cruisebåtene ikke er der, er... les mer

Anmeldt 16. juni 2020
kremly
,
Trondheim, Norge
Les alle 120 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 122,97
Mer informasjon
fra USD 105,99
Mer informasjon
fra USD 3 916,45
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Vurdering fra reisende
39
64
15
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
64
15
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 120 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2021

Det er stort sett stengt for biltrafikk, men det er jo en del elektriske sparkesykler og vanlige sykler langs kaien så det er ikke helt trygt for fotgjengerne. Vi gikk mye langs denne kaien for å delta på båtutflukter og å gå tilbake til hotell Victoria hvor vi bodde, men jeg oppfattet den stort sett som en sjarmerende forflytningsetappe å gå langs denne kaia hvor det lå noen få båter.

Dato for opplevelse: juni 2021
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020

Her brukte vi mye tid under besøket og fant mange spennende spise og drikke steder - heldige var vi og fikk litt sol også!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2020

Hyggelig å rusle bortover. Stort utvalg i serveringssteder. Nå som cruisebåtene ikke er der, er utsikten tilo stede også

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2020

Her kan man rusle rundt og nyte en sunn og frisk gåtur, vakkert landskap, folk og liv på kvelden og i helger. Personlig synes jeg kvelden er beste tid for et besøk

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2019

Ruslet flere ganger bortover her på tur til områder lengre ut. Bortsett fra noen restauranter i starten så er det ikke mye liv bortover her. De første bryggehusene er staselige og verdet et besøk, og fortsetter man litt utover kan man gå inn til fargegata. Det er også greit å rusle denne vegen hvis man skal til oljemuseet.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Molov13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser