Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin sted for en pause ”
Anmeldelse av Bøker og Børst

Bøker og Børst
Vurdert som nr. 1 av 15 Smått og godt i Stavanger
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering
Beskrivelse: Økologisk Fair Trade kaffe og te, byens beste varme sjokolade, stort utvalg håndverksbrygg på tapp og flaske, fersk brødbakst og kaker hele uken, utservering, bakgård ,brettspill, brukte og nye bøker til salgs, konserter, vinyl dj's, gratis wi-fi, åpent 7 dager i uken
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her i regnet og bestilte kun kaffe og te. Det tok likevel 20 minutter å få det vi hadde bestilt, etter vi hadde betalt gjennom appen. Et hyggelig sted for en pust i bakken

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SiljeK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Beklager at dere måtte vente så slenge på bestillingen. På grunn av smittevernstiltak kan vi bare ha én barista/bartender på jobb inne i baren om gangen og om vi har mange bestillinger på en gang kan det av og til ta litt tid. Vi jobber med å bli finne enda mer effektive måter å løse oppgavene på

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (265)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 265 anmeldelser

Anmeldt 30. januar 2020

Veldig intimt sted med både ute og inne plasser. Bra utvalg av drikke og mat. Bakgården der er vært ett besøk. Bra service og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 255jonl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2020

Takk for hyggelig omtale :-9

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Fin plass for å henge med venner. Man får følelsen av å være i utlandet. Flotte bygninger og alltid noe godt i glasset!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, TieuHao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2019

Takk for hyggelig omtale :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Veldig koselig sted med god atmosfære, treffer mange kjente her i solskinnet og i le for vinden. Denne plassen i fargegaten er bare unik.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, HaraldK308
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Tusen takk for den hyggelige omtalen Harald

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Her har de verdens beste kakao, en hylle med brettspill til alle gjester og koselig bakgård til varme sommerkvelder. Atmosfæren gjenspeiler beliggenheten, koselig og full av liv! God service og hyggelig personal. Perfekt for spillekveld med venner over en varm kakao

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, lovisemi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Tusen takk for den hyggelige omtalen, det setter vi pris på :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bøker og Børst, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Bøker og Børst? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din