“Kald øl, men tok lang tid”
Anmeldelse av Bøker Og Børst

Bøker Og Børst
Vurdert som nr. 1 av 17 Smått og godt i Stavanger
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Beskrivelse: Økologisk te og kaffen, byen beste varme sjokolade, hjemmelagde kaker, bakervarer, mat og drikke fra lokale produsenter, stort utvalg håndverksbrygg og naturvin. Oppvarmet bakgård, flott uteservering, masse brettspill til låns, salg av nye og brukte bøker.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kald øl, men tok lang tid å få drikke og nachos. Nachoene var før øvrig heller ikke varme, slik det sto i menyen.... tror muligens at jeg finner et annet sted neste gang...

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lykketroll80
Tombre1, Owner på Bøker Og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020

Hei. Takk for tilbakemeldingen og beklager at dere hadde en dårlig opplevelse. I forbindelse med Covin-19 har vi endel tiltak (hyppig renhold av hele baren og lokalet som tar litt tid, begrenset antall personal på jobb pga krav om avstand m.m.) som gjør at serveringen av og til tar lenger tid enn vi ønsker. Tortillachipsen står i en egen dispenser med ett varmeelement. I utgangspunktet skal dette gjøre at tortillaene er varme (eller "lune" er kanskje en mer korrekt betegnelse) når de skal serveres. Når det selges mye tortilla er det ikke alltid chipsene rekker å bli så varme som vi ønsker før de serveres. Uansett, vi skal prøve å skjerpe oss

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her i regnet og bestilte kun kaffe og te. Det tok likevel 20 minutter å få det vi hadde bestilt, etter vi hadde betalt gjennom appen. Et hyggelig sted for en pust i bakken 😊

1  Takk, SiljeK
Tombre1, Owner på Bøker Og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Beklager at dere måtte vente så slenge på bestillingen. På grunn av smittevernstiltak kan vi bare ha én barista/bartender på jobb inne i baren om gangen og om vi har mange bestillinger på en gang kan det av og til ta litt tid. Vi jobber med å bli finne enda mer effektive måter å løse oppgavene på

Anmeldt 30. januar 2020

Veldig intimt sted med både ute og inne plasser. Bra utvalg av drikke og mat. Bakgården der er vært ett besøk. Bra service og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 255jonl
Tombre1, Owner på Bøker Og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2020

Takk for hyggelig omtale :-9

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Fin plass for å henge med venner. Man får følelsen av å være i utlandet. Flotte bygninger og alltid noe godt i glasset!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, TieuHao
Tombre1, Owner på Bøker Og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2019

Takk for hyggelig omtale :-)

Anmeldt 4. september 2019

Veldig koselig sted med god atmosfære, treffer mange kjente her i solskinnet og i le for vinden. Denne plassen i fargegaten er bare unik.

Dato for besøk: august 2019
Takk, HaraldK308
Tombre1, Owner på Bøker Og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Tusen takk for den hyggelige omtalen Harald

Reisende som så på Bøker Og Børst, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Bøker Og Børst? Del dine erfaringer!