Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En suveren ølsjappe i fineste”
Anmeldelse av Bøker og Børst

Bøker og Børst
Vurdert som nr. 1 av 14 Smått og godt i Stavanger
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering
Beskrivelse: Økologisk Fair Trade kaffe og te, byens beste varme sjokolade, stort utvalg håndverksbrygg på tapp og flaske, fersk brødbakst og kaker hele uken, utservering, bakgård ,brettspill, brukte og nye bøker til salgs, konserter, vinyl dj's, gratis wi-fi, åpent 7 dager i uken
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

En suveren ølsjappe i fineste gaten med best beliggenhet. Liker man godt øl er det et must å besøke denne plassen. Fin uteservering når være tillater det og hyggelig inneplasser.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Takk for hyggelig omtale Tom :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (265)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 265 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kald øl, men tok lang tid å få drikke og nachos. Nachoene var før øvrig heller ikke varme, slik det sto i menyen.... tror muligens at jeg finner et annet sted neste gang...

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lykketroll80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2020

Hei. Takk for tilbakemeldingen og beklager at dere hadde en dårlig opplevelse. I forbindelse med Covin-19 har vi endel tiltak (hyppig renhold av hele baren og lokalet som tar litt tid, begrenset antall personal på jobb pga krav om avstand m.m.) som gjør at serveringen av og til tar lenger tid enn vi ønsker. Tortillachipsen står i en egen dispenser med ett varmeelement. I utgangspunktet skal dette gjøre at tortillaene er varme (eller "lune" er kanskje en mer korrekt betegnelse) når de skal serveres. Når det selges mye tortilla er det ikke alltid chipsene rekker å bli så varme som vi ønsker før de serveres. Uansett, vi skal prøve å skjerpe oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her i regnet og bestilte kun kaffe og te. Det tok likevel 20 minutter å få det vi hadde bestilt, etter vi hadde betalt gjennom appen. Et hyggelig sted for en pust i bakken

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SiljeK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Beklager at dere måtte vente så slenge på bestillingen. På grunn av smittevernstiltak kan vi bare ha én barista/bartender på jobb inne i baren om gangen og om vi har mange bestillinger på en gang kan det av og til ta litt tid. Vi jobber med å bli finne enda mer effektive måter å løse oppgavene på

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2020

Veldig intimt sted med både ute og inne plasser. Bra utvalg av drikke og mat. Bakgården der er vært ett besøk. Bra service og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 255jonl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2020

Takk for hyggelig omtale :-9

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Fin plass for å henge med venner. Man får følelsen av å være i utlandet. Flotte bygninger og alltid noe godt i glasset!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, TieuHao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tombre1, Owner på Bøker og Børst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2019

Takk for hyggelig omtale :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bøker og Børst, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Bøker og Børst? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din