Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Booking.com
USD 163
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 163
USD 152
Vis tilbud
Hotels.comUSD 162
TravelocityUSD 162
CheapTicketsUSD 162
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (966)
Filtrer anmeldelser
966 resultater
Vurdering fra reisende
381
380
127
43
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
381
380
127
43
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 966 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. desember 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Etter 2 dårlige opplevelser på scandic kjeden, så er alle gode ting tre. Flott hotell, flott rom, gode senger og hyggelig personalet. En særdeles hyggelig overraskelse, da forventningene til scandic var lave. Anbefales!!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det var godt å høre at du hadde en god hotellopplevelse her hos oss.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilkake ved en senere anledning.
'Mvh
Ruth-Hege Holst, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi var en hel gjeng som bestemte oss for å besøke en "gammel" kollega i Stavanger, dessverre ble det litt i siste liten og vi bodde veldig spredd. Noe bodde privat hos ham mens andre bodde på blant annet Scandic Stavanger City.

Etter en bedre middag ute bestemte vi oss for å dra tilbake til vårs kollega for å ta et glass vin. Vi følte oss litt for mette til å dra den helt ut på byen. Ei av jentene i følget måtte innom rommet for å hente noe vin ho hadde kjøpt tidligere på dagen og jeg sammen med en ble med.

Det var i resepsjonen vi bokstavlig talt møtte en vegg fra resepsjonisten! Klokken var tross alt 23:15 og det er ikke lov å medbringe gjester etter kl 23:00...hvem skulle trodd det...på en vanlig ukedag...voksne folk...i 2018?!? Han var overhode ikke noe imøtekommende og ei heller løsningsorientert, det var rett og slett ikke aktuelt å eskortere ho til rommet for å hente vinen. Det må på det sterkeste understrekes at vi verken var full, høylytt eller kranglete av oss! Hun gikk følgelig for å hente vinen selv men resepsjonisten gikk oss ekstra på nervene når han omtrent fotfulgte oss i lobbyen...det hjalp ikke noe særlig når han på sin side påsto at dette var normal praksis.
Dæm e så skjønn når de vet så lite! Det kan hende at dette er praksisen på hotellet eller i Stavanger men med over 100 netter på hotell hvert år så må jeg få si at enten så er jeg utrolig heldig eller så bør han få litt bedre opplæring, for dette er en helt ny greie/policy!

Det hjalp heller ikke noe særlig at han var mer eller mindre direkte ufin og veldig snappete av seg.

Avslutningsvis; alle hoteller kan vel ha en egen policy men bør ikke dette oppgis ved bestilling? Spesielt siden dette ikke er en landsdekkende praksis, uavhengig av hva spiren påsto.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Hei,
Først og fremst beklager jeg at dere opplevde servicen fra oss som mangelfull. Vi følger vanlige prosedyrer når det gjelder besøk på rom. Jeg beklagher dersom dette ble kommunisert på en uheldig måte.
Jeg håper likevel at dere hadde et godt opphold hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser