Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Scandic HotelsUSD 123
PricelineUSD 122
Se alle 17 tilbud
Anmeldt 30. juni 2020

Parkeringsmulighetene er dårlig. Man får bot om man er parkert mellom 8-16. Var lite informasjon ved innsjekk. Rommene var rene og store. Aircondition kunne fungert bedre. Frokosten var Ok med tanke på covid tiltakene.

Takk, miriamantonesen
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei,
Takk for tilbakemelding. Desverre er parkering begrenset som sentrumshotell, men det finnes mange gode alternativr få minutters gange fra hotellet med ubegrenset parkeringstid.
Vi ser frem til å ænske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 28. juni 2020

Veldig fint hotell med nydelig senger og rent og avkjølt tom. Hotellet ligger fint til med kort vei til sentrum og gågater. Minus for at man måtte parkere langt unna når kjelleren var full og for kjedleig frokost

Takk, makvag984969
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei,
Takk for at du tiok deg tid til å gi oss denne tilbakemledingen. Som sentrumshotell er desverre parkering på hotellet begrenset. For en periode er det vrestriksjoner fra regheringen knyttet til matservering, og det setter sineg begrgensninger på hav vi kan tilby.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Lå veldig fint til, rett ved veien men dette hørtes ikke mye inne på rommet. God utsikt og nærme sentrum. Kunne vært litt mer tilleggsutstyr på rommet som minibar og vannkoker. Frokosten skuffet litt, kunne vært mer mulihet for å få mer smør og pålegg, men skjønner det var lagt litt på en tallerken til hver for å unngå smitte. Opplevde at vi måtte finne bestikk, glass og tallerken selv. Men alt i et godt nok hotell, med bra aircondtion og fin utsikt.

1  Takk, malinh167

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Det er en rekke hensyn vi nå må ta grunnet smittevern. I det ligger en justert frokost, men likevel variert, sunn og med flere valgmuligheter.
Vi har for tiden ikke vannkokere på rommene da vi prioriterer smittevern. Imidlertid er det tilgang på nytraktet kaffe ogf te fra vår lobby døgnet rundt.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
mvh

Anmeldt 23. juni 2020

Store og fine rom god beliggenhet . Stavanger er ein fine by. Kort vei til sentrum der det er masse gode barer og resturanger og museum . God frukost i koselige omgivelser. Hyggelige betjening i resepsjonen.

Takk, sapporo1987
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Bi ser frem tiul å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Direlktør

Anmeldt 21. juni 2020

Helt greit Hotel, men alt for dyrt i forhold til beliggenhet og standard.
Rommet er lite med forferdelige myke senger.
Mangler tannglass på badet og holdt på å bli slått i svime av vasken når en skal på do. Vasken skulle vært mindre.
Frokosttallerken med leverpostei, laks, ost og skinke pga. Covid-19, men dette kunne vært delt opp på egne asjetter. Mye mat som kastes. Egg serveres over disken i alle varianter. Spurte etter stekt egg på begge sider, og dette ble servert når vi var ferdig med å spise.
Har noen få p-plasser til leie, men er disse fulle, så må du leie i felles område, og du kan ikke bruke disse etter kl. 0800. Det er ikke alle som er på besøk som er i jobbsammenheng.
Utforming av hotellet er tragisk, da lyden forsterker seg mellom blokkene, hvis du får ett rom med vindu ut mot neste blokk.

1  Takk, Thor J

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.
Vi håper vi får anledning til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.