Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Travelocity
Hotels.com
Trip.com
USD 126
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.comUSD 139
Orbitz.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (980)
Filtrer anmeldelser
980 resultater
Vurdering fra reisende
385
386
130
44
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
385
386
130
44
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 980 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med fin beliggenhet.

Men dessverre kaos ved frokosten. De klarer ikke å rydde bordene, slik at det blir 15 min kø for å få tildelt ett ledig bord.

Forøvrig smil og grei mat.

Men dårlig start på dagen lang kø 3 dager på rad.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 997p_la
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen.
Akkurat slik situasjonen er nå er antall sitteplasser i frokostsalen halvert grunnet Covid-19.
Beklager at det derfor blir noe venting.
Vi ser frem til å ænske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Da jeg ankom fikk jeg tildelt rom. Da jeg kom opp på rommet fant jeg ut av, at det var feil type rom og ikke det, jeg hadde bestilt og forventet. Jeg gikk ned og bad om å få rett type rom. Først fikk jeg vite, at jeg hadde fått rett type rom, men da jeg fortalte om, at det ikke stemte med informasjonen på hjemmesiden deres, da fikk jeg vite, at de måtte endre på beskrivelsen deres på hjemmesiden. Ikke noe med å unnskylde for, at jeg helt tydelig hadde fått feil rom. Om morgenen var det ca. 20m kø til frokosten og det tok ca. 1/2 time, før man kom inn. Alt ialt er dårlig opplevelse av et hotell, som burde være av de bedre i Stavanger.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, PhilipMolgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei,
Takk for din tilbakemeldig.
Beklager at det kan bli noe kø ved frokosten i perioder. Akkurat nå er antall sitteplaser halvert i restauranten grunnet Covid-19 restriksjoner.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Parkeringsmulighetene er dårlig. Man får bot om man er parkert mellom 8-16. Var lite informasjon ved innsjekk. Rommene var rene og store. Aircondition kunne fungert bedre. Frokosten var Ok med tanke på covid tiltakene.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, miriamantonesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Hei,
Takk for tilbakemelding. Desverre er parkering begrenset som sentrumshotell, men det finnes mange gode alternativr få minutters gange fra hotellet med ubegrenset parkeringstid.
Vi ser frem til å ænske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Veldig fint hotell med nydelig senger og rent og avkjølt tom. Hotellet ligger fint til med kort vei til sentrum og gågater. Minus for at man måtte parkere langt unna når kjelleren var full og for kjedleig frokost

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, makvag984969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei,
Takk for at du tiok deg tid til å gi oss denne tilbakemledingen. Som sentrumshotell er desverre parkering på hotellet begrenset. For en periode er det vrestriksjoner fra regheringen knyttet til matservering, og det setter sineg begrgensninger på hav vi kan tilby.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Lå veldig fint til, rett ved veien men dette hørtes ikke mye inne på rommet. God utsikt og nærme sentrum. Kunne vært litt mer tilleggsutstyr på rommet som minibar og vannkoker. Frokosten skuffet litt, kunne vært mer mulihet for å få mer smør og pålegg, men skjønner det var lagt litt på en tallerken til hver for å unngå smitte. Opplevde at vi måtte finne bestikk, glass og tallerken selv. Men alt i et godt nok hotell, med bra aircondtion og fin utsikt.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, malinh167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Det er en rekke hensyn vi nå må ta grunnet smittevern. I det ligger en justert frokost, men likevel variert, sunn og med flere valgmuligheter.
Vi har for tiden ikke vannkokere på rommene da vi prioriterer smittevern. Imidlertid er det tilgang på nytraktet kaffe ogf te fra vår lobby døgnet rundt.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser