Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Expedia.com
USD 141
Vis tilbud
Destinia.com
USD 126
Vis tilbud
Booking.comUSD 141
ScandicHotels.comUSD 141
FindHotelUSD 142
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (982)
Filtrer anmeldelser
982 resultater
Vurdering fra reisende
385
386
131
44
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
385
386
131
44
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 982 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Sjekket inn en onsdag kveld og ønsket selvfølgelig å få meg en mat bit, og en øl. Fikk da beskjed at all servering er stengt pga corona. Det var jo en nedtur, men ble vell enda større da jeg fikk beskjed om at frokost startet ikke før kl 8 om morgenen. Ny nedtur, da jeg måtte avgårde før kl 7. Fikk ikke tilbud om at de kunne lage en "mat pakke" som jeg kunne ta med. Sjekket ut neste dag 0630, og da en annen hyggelig resepsjonist spurte om jeg ikke ville ha med en såkalt "mat pakke", sa jeg fikk alldrig tilbud om det kvelden før. Han sprang da og lagde en som jeg fikk med. Derfor får de 3 stjerner istdenfor 2.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 884attilah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi skulle gjerne hatt bar og restaurant åpent i sommer, men det er svært vsnskelig grunnet strenge lokale retningslinjer på servering av mat og drikke.
Godt at det ordnet seg med frokostpakke til deg.
Akkurat nå i sommer har alle hotellene senere frokost da det er et ønske fra de alle fleste ferierende. Men, vi har alltid et godt tilbud til de som vil spise frokost tidligere.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med fin beliggenhet.

Men dessverre kaos ved frokosten. De klarer ikke å rydde bordene, slik at det blir 15 min kø for å få tildelt ett ledig bord.

Forøvrig smil og grei mat.

Men dårlig start på dagen lang kø 3 dager på rad.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 997p_la
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen.
Akkurat slik situasjonen er nå er antall sitteplasser i frokostsalen halvert grunnet Covid-19.
Beklager at det derfor blir noe venting.
Vi ser frem til å ænske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser