Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Travelocity
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Trip.com
USD 148
Vis tilbud
Booking.comUSD 162
Orbitz.com
ScandicHotels.comUSD 161
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (989)
Filtrer anmeldelser
989 resultater
Vurdering fra reisende
389
388
131
45
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
389
388
131
45
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 989 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. september 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 26. august 2020

Langt fra nærmeste offentlige parkeringshus, og her var det - i tillegg - som å vinne i lotto, om du fikk plass. Vi vant, heldigvis, etter å ha kjørt noen runder og ventet på
at noen skulle forlate stedet. På hotellet fikk vi tildelt rom i øverste etasje. Tenkte først at det kunne ikke være lov å leie ut slike rom, det store deler at takhøyden var minimal. Badet, inngangspartiet, og en trang alkove - som senga var skvisa inn i ( ja, skvisa inn, vi måtte entre senga fra fotenden, på sidene var det ikke plass!!!)- hadde normal takhøyde. Resten av rommet var farlig å bevege seg på. vi er riktignok litt over gjennomsnitt høye, men burde slippe være redd for å skade oss. Her var bare å dukke, og gå krumbøyd, og være forsiktig når vi reiste oss opp. I tillegg var det eneste vinduet et takvindu. Rommet føltes rett og slett utrygt! For å få litt lys, prøvde vi å slå på lampen over sengen, den fungerte ikke - men fysj for støv på den. En hel snøstorm av støv falt ned på senga. isj!!!!! Dette var dårlig! Grei frokost, trivelige ansatte i resepsjon og frokostområde - det kom på plussiden.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, mortencola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei,
Takk for tilbakemeldingen.
Først og fremst må jeg si at alle våre rom er trygge og godkjente for overnatting. Hotellet er seks år gammet, og derfor relativt nytt mht ti9l krav om sikkerhet. Jeg forstår ikke helt hva du legger i at det var farlig å bevege seg på rommet.
Hadde dere gitt oss beskjed, så kunne vi sett på alternativer.
Beklager så mye.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Rutth-Hege Holst
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

En av de beste hotellene vi har brukt i sommer, stort rom med egen sofa, toppers! Knallgod sengGod frokost, savnet bacon og minus at det var alltid mangel på kopper og glass. Trist at disse små kjøleskapene( minibarer) er tatt vekk fra en del hotellkjeder, absolutt nødvendig i disse coronatider. Finns en solfull plass utenfor inngangen med bord og stoler.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, kpmeling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi har kkjøleskap på enkelte av våre romkategorier, så se gjerne etter det neste gang du bestiller.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Hyggelig betjening. Det viste seg at rommet ikke var som bestilt, men det blei galant ordna utan problem. Rommet var reint og senga bra. Parkering mot gebyr i kjellargarasje. God og praktisk gjennomføring av korona-frukost.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser