Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 359
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 358
Vis tilbud
FindHotel
USD 341
Vis tilbud
Hotels.comUSD 358
ScandicHotels.comUSD 359
PricelineUSD 360
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 031)
Filtrer anmeldelser
1 031 resultater
Vurdering fra reisende
409
399
138
48
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
409
399
138
48
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 1 031 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021

Besøkte hotell med 2 voksne og 3 barn (11,8 og 2 år) bestilte to rom. Fine rom. God plass i lobby og god og barnevennlig restaurant. Frokosten var god og variert. Hotellet er sentral plassert med gåavstand til byen og lekeplasser mm.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Kaare81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Hei,
Tusen takk for hyggeliog tilbakemelding.
Vi er glade for at dere hadde en god hotellopplevelse hos oss, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021

Flott, sentral beliggenhet. Lett å finne. Stort, deilig rom, med gode senger. Dessverre noe trafikkstøy på rommet vårt. Vi fikk feil informasjon om parkeringsmuligheter med lading av el-bil, og for få ladeplasser. Flott med puljevis avvikling av frokost.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, kkolst413405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Hei,
Takk for tilbakemeldingen.
Vi ser frem til å ønske dere velkomme tilbake nerste gang dere er i Stavanger.
Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Slitte gamle rom ,mitt hadde i tillegg en dårlig lukt. Veldig hyggelige ansatte ,det trakk opp .Hotellet har heller ikke den beste beliggenheten i Stavanger sentrum . Jeg vil nok velge et annet hotell neste gang .
Frokosten fikk jeg dessverre ikke prøvd .
Igjen ,takk til de ansatte som lyste opp,og resepsjon /inngangs partiet var fint .

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Cirkeline74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021

Hei,
Takk for tilbakemeldingen.
Godt å høre at dere hadde en god hotellopplevelse.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Ruth-Hege Holst
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2021

Mye fint å treffe på Scandic. Vi hadde spesielt gledet oss til "den prisbelønnede frokosten", men ble skuffet da vi ble møtt av både overstekt bacon og pølser, sur gjærbakst, og lite utvalg av bl.a. frukt.. Hadde nok forventet mer enn det som ble servert.
Ellers et veldig fint hotell med hjelpsomme ansatte, fine rom, og flott beliggenhet i gåavstand til det meste.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Relax43343144159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2021

Hei,
Først og fremst beklager jeg at deres forventninger til hotellfrokosten ikke innfridde.
Godt å høra et dere ellers hadde en god hotellopplevelse.
Vi ser frem til å ænske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Ruth-Hege Holst
Gereral Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser