Besvart 29. juni 2023
Hei, Takk for tilbakemeldingen. Godt å høre at dere hadde gode hotellopplevelser hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake snart.
Mvh Ruth-Hege Holst Direktør
I sentrum men likevel vekk i fra sentrums støyen med tanke på utelivs støy osv. parkerings kjeller til noen biler og MC men der er det trangt. Velger dette hotellet neste gang også. Frokost utvalget er bra og du får det du har lyst på.
Dato for oppholdet: mai 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Lars B om Scandic Stavanger City
Takk, Lars B
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2023
Hei, Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et svært fint opphold på Scandic City. Spesielt var resepsjonisten imøtekommende, hyggelig og hjelpsom. Han gjorde forskjellen! Rommet var supert og en meget god frokost. Vi kommer gjerne tilbake til Stavanger og til Scandic!
Dato for oppholdet: april 2023
Verdi
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør kpreus257750 om Scandic Stavanger City
Takk, kpreus257750
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2023
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelsing. Vi setter pris på å høre at du hadde et godt opphold hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart. Mvh Ruth-Hege Holst Direktør
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Det var helt fint å bo på scandic stavanger city, som vanlig. Dessverre kom det denne gangen en epost etter besøket med irrriterende mas om å "gjerne skrive en vurdering på tripadvisor" - dette på tross av at jeg, på min scandic friends profil har trykket nei til alt jeg kan finne av masete epostmeldinger. Verden er full av spam, hadde vært fint om dere sluttet med slikt. blir 1 stjerne pga maset.
Dato for oppholdet: april 2023
Spør h_konh52 om Scandic Stavanger City
Takk, h_konh52
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2023
Hei, Beklager at det ble sendt ut mail til deg. Den genereres automatisk. Vi vil selsagt rygge opp i dette. Send gjerne en mail til oss på stavangercity@scandichotels.com så kan vi gå inn i meldemsprofilen din og se at du er avmeldt. Dersom du ikke har booket via et annet fordelsprogram enn Scandic, kan det tenkes at det programmet sender automatisk mail til deg. Godt å høre at du ellers hadde et godt opphold hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senre anledning. Mvh Ruth-Hege Holst Direktør
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rent og pent hotell. Bra beliggenhet ved butikker og restauranter. Dette er en fordel da hotellet kun serverer frokost som for øvrig var veldig god. Rommene var romslig og moderne. Hyggelig og imøtekommende personale
Dato for oppholdet: januar 2023
Verdi
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Spør Liserigs om Scandic Stavanger City
Takk, Liserigs
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Service og imøtekommenhet fra resepsjonisten vi erfarte under vårt opphold her var til å bli glad av. Hun ga oss den beste servicen vi noen gang har erfart på et Scandic hotell og vi har vært på mange Scandic hoteller i Norge. Sengen på rommet var komfortabel og ekstra pluss for badekar på rommet. God frokost både for vegetarianere og kjøttspisere. Hotellet ligger meget sentralt. Anbefales.
Dato for oppholdet: oktober 2022
Spør Von E om Scandic Stavanger City
Takk, Von E
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2022
Hei, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake snart.