Besvart 10. juli 2023
Hei, Beklager at frokosten ikke innfridde dine forventninger. Vi har gode tilbakemeldinger på frokosten, men vi skal selvsagt gå en ekstra runde og se hva vi kan forbedre. Tusen takk for at du gav oss denne nyttige tilbakemeldingen.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Mvh Ruth-Hege Holst Hotelldirektør
Vi hadde et flott opphold på Scandic Stavanger City. Det var hyggelig betjening, rene rom og fantastisk frokost. Det er kort vei til sentrum og avgangen til båten for Flor og fjære. Vi kommer gjerne tilbake.
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør BsNorway om Scandic Stavanger City
Takk, BsNorway
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2023
Hei, Så kjekt å høre at dere hadde et godt opphold hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake snart.
Mvh Ruth-Hege Holst Direktør
Ann-Helen Ø
Oslo, Norge
Anmeldt 21. juni 2023
Spør Ann-Helen Ø om Scandic Stavanger City
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NinaG986
Anmeldt 19. juni 2023
Spør NinaG986 om Scandic Stavanger City
ohjerkin
Oppegard, Norge
Anmeldt 4. juni 2023
Spør ohjerkin om Scandic Stavanger City
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi hadde 2 rom, små dobbeltrom. Men utrolig flotte rom. Rent og pent. Flott design Velkomst i resepsjonen var over snittet bra! Utrolig hyggelig resepsjonist. Enkel, grei servering i baren. Her trengs nok litt bedre opplæring. Og var ingen priser på drikkemenyen... Frokost bra!, men ukoselig "kantine" preg. Beliggenhet helt topp! Anbefales
Dato for oppholdet: mai 2023
Spør 550Aleksander om Scandic Stavanger City
Takk, 550Aleksander
Hei, Takk for tilbakemeldingen. Godt å høre at dere hadde gode hotellopplevelser hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake snart.
Mvh Ruth-Hege Holst Direktør