Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Besvart 26. juli 2024
Hei, Takk for tilbakemelding, og beklager at badekaret ikke virket som det skulle. Det skal vi selvsagt rette opp i. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh Ruth-Hege Holst General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
Fint hotell i Stavanger. Fint rom og god frokost, hyggelig betjening både i resepsjonen og baren 5 minutter å gå til Vågen, hvor en finner mange spisesteder og Fargegaten Båten til Flor og Fjære er like i nærheten. Fint hotell også for barnefamilier
Dato for oppholdet: juli 2024
Spør Jorunn L om Scandic Stavanger City
Takk, Jorunn L
Ruth Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2024
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at dere hadde gode hotellopplevelser hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved neste besøk i Stavanger.
Svein Egil H
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Svein Egil H om Scandic Stavanger City
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ruth Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2024
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger greit plasser litt i utkanten av sentrum, men kort vei til Pedersgata med bra restaurant tilbud. Rommet var bra og rent, og med grei arbeidspult. Frokosten var god med bra utvalg i greie lokaler. Ble godt mottatt ved ankomst, og personalet var hyggelige.
Dato for oppholdet: mars 2024
Spør RosslandR om Scandic Stavanger City
Takk, RosslandR
Ruth Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2024
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at du hadde et godt opphold hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart,
Mvh Ruth Hege Holst Gereral Manager
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott hotel! Men det beste var Malin i skranken som alltid møtte oss med et stort smil og høy arbeidsmoral. Var vitne til at hun møtte alle besøkende på en god måte. Malins imøtekommende og kjærlige personlighet gjorde vårt opphold fantastisk.
Dato for oppholdet: september 2022
Spør Sara M om Scandic Stavanger City
Takk, Sara M
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2023
Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det var godt å høre at du ble godt ivaretatt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Overnattet en natt på deres hotell. Rommet var stort og fint. Litt myk madrass i sengen. Dårlig ventilasjon! Helt ok frokostbuffet, ikke noe ekstra. Lite/ingen fersk frukt eller smoothies. Eggerøren var forferdelig! Den kan neppe være lagd av ordentlige egg? Hyggelig betjening i resepsjonen.
Dato for oppholdet: august 2023
Spør EOID123 om Scandic Stavanger City
Takk, EOID123
Ruth-Hege Holst, General Manager på Scandic Stavanger City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2023
Hei, Takk for at du gav oss denne nyttige tilbakemeldingen. Jeg beklager så mye at vi ikke innfridde forventningene.
Godt å høre at du var godt tatt i mot i resepsjonen.
Vi ser frem til å ænske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.