“Alltid en glede”

Dognvill Burger
Vurdert som nr. 7 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Amerikansk, Bar
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Burgerbar midt i Stavanger sentrum. Saftige burgere, tykke milkshake, god drikke og høy stemning.
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Døgnvill leverer som vanlig. Vært her flere ganger, både i Oslo og Stavanger lg det skuffer ikke. Spiste «Deep South»-burgeren, og anbefaler den på det varmeste.

Takk, HavardHa
KristineA506, Kundeansvarlig på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding i etterkant, Håvard! Så godt å høre at du trives hos oss :-) Velkommen så mye tilbake!

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Spiste middag sammen med en kamerat. Kjempe god service fra de hyggelige servitørene. Maten ble raskt servert! Kunne kanskje har vært litt mindre «saus» på dirty fries.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, S2656AQT

Hjertelig takk for både besøk og hyggelige ord! Godt å høre at dere hadde det kjekt hos oss :-) Vi tar til oss feedbacken din! Velkommen så mye tilbake.

Anmeldt 16. januar 2019

Jeg ble møtt av hyggelige ansatte, fikk bestilt burger og drikke raskt. Pluss for at jeg fikk et glass vann med det samme. Burgeren smakte nydelig sammen med drikken som ble anbefalt.

Takk, Karl A
KristineA506, Kundeansvarlig på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding i etterkant, Karl! Vi er glad for å høre at besøket sto til forventningene :-) Hjertelig velkommen tilbake når som helst!

Anmeldt 15. januar 2019

Deilige burgere med mye smak. Litt støyende og trangt lokale, men her går man for maten alene. Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Jane Elin N

Tusen takk for både besøk og hyggelig tilbakemelding! Det betyr så mye for oss :-) Glad for å høre at maten står til forventningene! Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Hørt mye bra om denne restauranten kjeden så måtte bare prøve, var ikke noe wow opplevelse men positivt m glutenfritt hamburgerbrød. Veldig god burger m blåmuggost og chili pommes.

1  Takk, lineh951
KristineA506, Kundeansvarlig på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Hei Line! Tusen takk for besøket og for at du tar deg tid til å gi oss verdifull feedback i etterkant - det setter vi kjempestor pris på. Det er kjekt å høre at maten falt i smak. Vi sikter imidlertid høyere enn til midt på treet og beklager veldig at vi ikke sto til forventningene - det er vi veldig lei oss for. Har du anledning til å sende en mail til kristine.angvik@dognvillburger.no med noen ytterligere detaljer om besøket deres? Innspillene dine er gull verdt for oss. Ønsker deg en kjempefin dag videre og håper at besøket ellers i Stavanger sto til forventningene!

Reisende som så på Dognvill Burger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Dognvill Burger? Del dine erfaringer!