Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Disse kan burger!”

Døgnvill Burger Stavanger
Vurdert som nr. 9 av 233 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 28
Kjøkken: Amerikansk, Bar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Burgerbar midt i Stavanger sentrum. Saftige burgere, tykke milkshake, god drikke og høy stemning.
Anmeldt 7. oktober 2020

Vi over 10 stk som var å spiste på Døgnvill. Alle var veldig fornøyde. Jeg er veldig glad i sterk mat, så jeg hadde Sterke Nils. Kan helt klart anbefales. Andre burgere som jeg fikk med meg var en suksess hos mine kollegaer var Blåmandag og Cheddar & Bacon. Godt øl til burgeren har de også. Servicen var også upåklagelig. De var ofte innom bordet og sjekket om det var noe noen av trengte.
Vil også anbefale X-rated milkshake som dessert. De er rågode!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elskermatpaabyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, Eier på Døgnvill Burger Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Så gøy å lese! Tusen takk for veldig hyggelig besøk og tilbakemelding Mvh Tarje

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 296)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 296 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2020 via mobile enheter

Var her med venner og spiste burgere i fellesferien. Var veldig fornøyd med servicen og maten. Korona-tiltakene fungerte bra og vi følte oss trygge. Jeg pleier ikke å spise burgere normalt sett, men våre venner fikk oss med til denne restauranten. Vi var positivt overrasket over maten og vil gjerne komme igjen neste gang vi skal til Stavanger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Itta61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, Owner på Døgnvill Burger Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Så hyggelig å lese - tusen takk for både besøk og for at dere deler!
Mvh Tarje/Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Kjempe god burger , men det beste er milkshake n!! Beste jeg har smakt. Lurt å reserverere bord i forkant

Dato for besøk: juni 2020
Takk, AlexandraEikeskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, Owner på Døgnvill Burger Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Tusen takk skal du ha Alexandra! Dette var veldig hyggelig å lese

Mvh Tarje/Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Utrolig gode burgere og fries! Anbefales virkelig , i tillegg var det et trivelig , intimt lokale. Milkshaken var i tillegg veldig god :)

Dato for besøk: september 2020
Takk, Lea Madelen H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, General Manager på Døgnvill Burger Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

For en tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at du trives så godt hos oss - håper å se deg igjen snart!

Mvh Tarje/Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Første gangen vi har besøkt Døgnvill i Stavanger, kjedens opphav. Etter å ha spist mangfoldige ganger på Tjuvholmen avd. Kort ventetid for å få bord, selv om vi ikke hadde bestilt bord på en tirsdag i august. Ble bedt om å sprite hendene i disse tider før vi geleidet til et bord. Flott ift COVID-19. :-) Maten kom på tiden. Hyggelige personale. Ukens burger og Sterke Nils ble bestilt og levde absolutt opp til forventningene. Så ble det langt "rarere". Dobbel espresso ble servert i vanlig kaffekopp. Smakte OK, men snålt... Så kom bomba, har aldri opplevd noen sted i verden på en restaurant. Den ellers så hyggelige kelneren kom bort til oss og spurte om vi kunne bytte til et annet bord helt på tampen av besøket. Et følge på åtte personer hadde visst kommet før tiden og de trengte bordet til dem... Totalt uaktuelt å flytte oss for å få drukket opp det vi hadde igjen i koppen/glassene. Så det ble å gjøre seg ferdig og skygge unna. Synd at sisteinntrykket trekker ned for totalopplevelsen... :-(

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, khsyv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tarje H, General Manager på Døgnvill Burger Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2021

Hei og beklager alt for sen tilbakemelding på denne! Slik skal det overhodet ikke være og det beklager vi på det sterkeste! Det har blitt tatt opp med alle på jobb og kommer ikke til å skje igjen. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive slik at vi fikk ordnet det!

Med vennlig hilsen Tarje
Døgnvill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Døgnvill Burger Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Døgnvill Burger Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din