“Skuffa”

Vurdert som nr. 7 av 321 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Amerikansk, Bar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Burgerbar midt i Stavanger sentrum. Saftige burgere, tykke milkshake, god drikke og høy stemning.
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Dette var langt i fra bra nok, vi ventet lenge og maten var lunka når den kom. Den så ut som billig kantinemat og smakte deretter. De får 2 stjerner for koselige lokaler og tidvis hyggelig servitør.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 972stigf
Charlotte V, Markedsføring på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2022

Hei Stig,

Takk for besøk og at du tar deg tid til å legge igjen verdifull tilbakemelding slik at vi får muligheten til å bli bedre! Dette var ikke noe hyggelig å lese og ikke slik det skal være hos oss. Send gjerne en mail til charlotte@dognvillburger.no med dato og ca tidspunkt så kan vi se nærmere på hva som har gått galt her, samt ønsker jeg personlig å følge opp saken din.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Fantastiske hamburgere. Endelig er det mulig å smake nydelige og gode veganske hamburgere. Litt kjedelige milkshake. Hyggelig og rask betjening. Vi kommer definitivt tilbake neste gang vi er i Stavanger 👌

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 828wandal
Charlotte V, Marketing på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Takk for besøk og hyggelig tilbakemelding! Vi gleder oss til å se dere igjen neste gang dere er i byen😊

Mvh,

Anmeldt 9. juli 2022

De serverer gode burgere her på døgnvill, men noen ganger så mangler det på servicen. Jeg opplever at servitørene ikke ofte spør om mer drikke eller om hvordan maten smakte. Det gjør at opplevelsen blir mindre trivelig.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, LineLivet
Tarje H, Eier på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Hei og tusen takk for besøk og viktig tilbakemelding! Slik skal det ikke være og vi tar det opp med alle på jobb.
Mvh Tarje/Døgnvill

Anmeldt 8. april 2022 via mobile enheter

Dette var virkelig en bra plass å kjøpe burger.Virket som at burgeren var laget fra bunnen av, og var riktig krydret. Ikke den klassiske tamme, "fete" smaken man får på billige "klar til steking" burgerene man får kjøpt på butikken. Det tok litt tid før maten kom på bordet, men det er nødvendigvis ikke et dårlig tegn, heller tvert i mot. Menyen var variert, men ikke for stor. Noe som også er et bra tegn. Tilbehøret var variert og i passelig mengde. Man fikk kjøpt fries i litt forskjellige varianter, noe som er spennende. Anbefaler å sjekke denne plassen hvis man liker burgere!

Dato for besøk: april 2022
13  Takk, 727runeg
Charlotte V, Marketing på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2022

Hei Rune,
Tusen takk for besøk og kjempehyggelig tilbakemelding! Det varmer😃 Vi gleder oss til å se deg igjen snart!

Mvh Charlotte

Anmeldt 12. mars 2022

Bestilte well done burger og ga beskjed til servitør at det var viktig. Fikk medium, blodaktig burger. Servitøren kom ikke innom bordet før kjæresten min hadde spist opp sin burger og fries (ca 15-20min). Klagte på burgeren min og fikk til svar «åh det var dumt, skal be gutta steke den bedre neste gang». Fikk tilbud om ny burger, men sa det var for seint- ikke kult å vente og spise burger når ene parten er ferdig å spise og friesen er tom. Burde slippe å betale for burger som ikke var spiselig, ikke bare en «åh det var dumt». Da blir det ingen neste gang for vår del.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 262carinaj
Charlotte V, Marketing på Dognvill Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2022

Hei Carina,

Først og fremst vil vi takke for at du tar deg tid til å legge igjen tilbakemelding til oss. Dette var skikkelig kjipt å lese og absolutt ikke slik det burde være, verken burgeren eller servicen. Vi legger oss flate og beklager så mye! . Send meg gjerne en mail til charlotte@dognvillburger.no, så skal jeg følge opp saken din videre!

Mvh,

Reisende som så på Dognvill Burger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Dognvill Burger? Del dine erfaringer!