Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 113
PricelineUSD 113
Agoda.comUSD 112
TripadvisorUSD 113
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (216)
Filtrer anmeldelser
216 resultater
Vurdering fra reisende
34
86
65
14
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
86
65
14
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 216 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2017 via mobile enheter

Opphold med barn som er innlagt på SUS.
Dusjen var skitten, vasken på badet var flekkete og hybelkaninen fullt synelig på gulvet. Middagen smaker ikke noe særlig bra, over kokte poteter, oversaltet ris og rett og slett fæl smak på middagsrettene. Nå har vi snart vært her i ei uke og dette er mitt tredje opphold her og jeg hag aldri vært fornøyd. Desverre har man ikke noe annet valg. Frokosten er grei.

Store deler av Betjeningen snakker ikke norsk og «snakker over hodet» på gjestene på et språk vi ikke forstår, noe som kjennes litt ubehagelig ut til tider.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sandnes87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2017

Hotellet ligger i tilknytning til Stavanger sykehus og bruker hovedinngangen til sykehuset. Ideelt å bruke dersom en skal til undersøkelse på sykehuset eller besøke noen som ligger der. Rommet var svært enkelt møblert, men rent og ordentlig. Betjeningen var meget hyggelig. Frokosten var god og varte lenge.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Marianne s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017

Jeg har bodd her to ganger, og begge ganger som ledsager til person som har fått rom gratis ifm sykehus opphold. Som ledsager har jeg da måtte betalt full rompris (tett opp til til), ved sist anledning så var min pris 775 kr, og fullpris på tripadvisor er 860 kr for rommet.

Rommet var slitt men rent. Det var ingen ting på rommet, og vi måtte i resepsjon for å få ekstra pute.
Det er ikke mulig å stille ventilasjon på rommet, og for å få luft måtte en lukke opp vindu mot helikopter landingsplass.

Det verste er nok likevel restauranten. Stavanger er kjent for å ha mange bra spisesteder, dette er ikke et av dem. De kaller det restaurant, men er nok egentlig en kantine. Av det jeg spiste her, så tror jeg ikke det var noe som var laget fra bunnen av. Alt er oppvarmet storkjøkken retter. Jeg er litt usikker på hva det trenger kokker til, da en hadde fått bedre retter med en Fjordland stand, og mulighet for å varme selv.
Når dette i tillegg er dyrt så endte vi opp med mat via Foodora.

Romtips: Bo en annen plass
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Eirik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Fikk rom her etter fødsel. Fint rom med grei plass. Kjøleskap og tv med flere norske kanaler.
Litt varmt på rommet, ikke den beste ventilasjonen men pluss at det gikk ant å åpne det ene vindu.
Badet er helt ok, minus med at vasken er så liten at man ikke kan fylle flaske, i tillegg er kranen både i vask og dusj veldig følsom så ved å snu litt til ene siden blir det enten glovarmt eller kaldt.

Vaskepersonell er kjempe koselige, flinke og effektive. Be om det du trenger og du får det veldig raskt. Skulle du ønske å få rommet ryddet på et senere tidspunkt enn når de er klar er heller ikke dette et problem.

Helsepersonell (hører egentlig ikke til hotelldriften men greit med meninger)
Kjekke og rolige, samt veldig hjelpsomme og flinke. Ring på de og de kommer raskt og hjelper. Fint og ryddig stellerom hvor du bare spør etter bind, bleier og smertestillende.

Cafe Morgenrød (tilhører hotellet) i første etasje ved hovedinngangen. Som barselkvinne får du 3 måltider gratis der.
Frokost - helt ok. Lite utvalg men grei mat.
Lunsj - var aldri å prøvde lunsj
Middag - svært misfornøyd. Dårlig utvalg, ihjel kokte og få grønnsaker, kun en type saus, inntørket sei og svineribbe med bare fett.
Samtidig så er det veldig dyrt for andre gjester. 190 kr for en hamburger osv.
Lys og fin cafe med hyggelige personell.

Hotellerommet koster 745 kr for far pr natt (inkludert frokost) for å få være sammen med mor og barn.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 664livar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Chris P, Daglig leder på St. Svithun Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017

Hei Liva

Takk for du tok deg tid til og gi oss en tilbakemelding slik at vi kan forbedre oss. Jeg er veldig glad for å se at husøkonom avdelingen leverte over forventning og jeg skal dele den positive tilbakemeldingen med dem! Selvsagt vil jeg også ta med innspillene deres i henhold til mat med Cafe Morgenrød slik at vi kan forbedre oss med tanke på kommentarene i forhold til mat.

190,- kr for en 180 grams hamburger med tilbehør føler vi er en veldig god pris, men har forsåelse for at prisnivå kan oppleves forskjellig. Ha en fin sommer og gratulerer med tilskuddet til familien.

MVH
Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Rene og helt ok rom. Et lite minus for at lyset gikk på badet på kvelden vi kom på første rom - fikk ikke avslag i prisen. Hyggelige og behjelpelige folk i resepsjonen. MEN - Resturanten er helt ELENDIG. Frokosten er kjedelig og dårlig - enten ihjelkokte egg eller rå egg - kjedelig utvalg av pålegg. Kjøpte middag - kylling wok som smakte ingenting/ dårlig hvor jeg i tillegg lurte på om kyllingen var gammel. Den opplevdes som svært tørr og oppvarmet. Dette kan dere bare ikke servere!!!!! Tenker spesielt på nybakte mødre og pasienter som trenger sunn og smaksrik mat for å komme seg - dette blir du jo nesten syk av!!!!!! Få inn nye gode kokker eller gjennomfør et Helstøm prosjekt hvor mat kvalitet blir satt på dagsorden og et fokus på å gjøre resturanten skikkelig god. Dere bør også la de ansatte få ta et skikkelig barista kurs for å kunne lære og lage god kaffe - elendig cappucino fikk jeg fordi jeg så at de ikke hadde fått opplæring. Synd - da en god kopp kaffe virkelig kan være en glede for mange på et sykehus.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, A7680NRlindaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Chris P, Daglig leder på St. Svithun Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017

Hei Linda

Takk for din tilbakemelding. Hyggelig og se at resepsjonen levde opp til forventnngene så skal jeg ta med deres tilbakemeldinger til cafe Morgerød slik at vi kan forbedre servienivået her og kvalitetsikre opplæringen ved bruk av barrista maskinen.

MVH
Chris

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser