Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best i byen”

Moon House Kinesisk Restaurant
Vurdert som nr. 118 av 254 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020

Den beste kinamaten, ei venninne og jeg hadde lunsj her, gleder meg alltid til dette måltidet, kjempeservice , ingenting å klage på 😁

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 975lailai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 57 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Den dårligste Kina maten vi noen gang har spist, smakløst og rart kjøtt. Vi hadde kylling cashew og kylling i rød karri. Styr unna!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 570vidarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2019

Bestilte en pepperbiff... det er noe av det dårligste jeg noen gang har spist på en kinarestaurant. Servicen er elendig, du føler det ikke velkommen.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, reisesyke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2019

Suppen luktet svidd og brent. Kjøttet var seigt. Blekkspruten var bare masse kavring med en syltynn seig strimle blekksprut inni. Lite smak på sausen. Stavanger kan vel bedre enn dette?

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Feriejobb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Maten her er bare knall bra. Masse gode smaker, blie betjening. Ikke vits i og spise andre plasser vist du vil ha kinamat.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Moon House Kinesisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Moon House Kinesisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.