Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service på levering”
Anmeldelse av Express Pizza

Express Pizza
Vurdert som nr. 148 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 3 - USD 23
Kjøkken: Indisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Har bestilt levering to ganger via Foodora, og nå gang nr to må jeg nok en gang ut på gaten å hente maten. Sjåføren som kommer i bil, gidder ikke å gå ut av bilen, bare ruller ned vinduet. Blir også beskyldt for å ikke ta telefonen når han ringte meg. Så hadde han feil nr. Så tror bare jeg bestiller av noen andre fremover, mye god mat i Stavanger.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, grontre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 38 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Kjempegod kylling i masala og spesielt god og sterk lam i madras curry. Tusen takk, vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kaia H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Jeg kan absolutt anbefale denne plassen. Her får du mye ris og curry for pengene!

God service#rimelig mat

Dato for besøk: august 2018
Takk, AzmiA_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Rulle kebaben med kylling er god her. Enkel mat som smaker godt. Kommer gjerne igjen her. Helt ok priser og.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, johngG796NS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2018 via mobile enheter

Over gjennomsnittet god take away
Pizzaen er grei, rullekebabene er gode. Aller best er butter chicken. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, BrageHopsdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Express Pizza, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Express Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.