“Elendig kundeservice”

Express Pizza
Vurdert som nr. 169 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 3. august 2022

De som jobber her har en forferdelig dårlig holdning til kunder. Det er viktigere å servere familie og snakke med slekt og venner enn å yte service! Man blir oversett når man står og venter på å bestille eller hente mat og når man ringer for å bestille så legger de på før du har fått bestilt ferdig. Veldig synd da de har veldig god mat…

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, anette0s

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Fikk en helt spesiell opplevelse under gladmaten fra betjeningen av denne restauranten. Jeg var skrubb sulten hadde mistet vesken, var uten penger og telefon. Forklarte situasjonen og de spanderte verdens beste rulle kebab, som var laget av hjemmelaget lefse, fikk også gratis brus. Vil bare takke dere alle, jeg er uten ord. For en service. Jeg har funnet et ny favoritt restaurant. 🙏. Fem stjerner til dere fra meg.

Takk, 682sirim
Anmeldt 25. desember 2021

Hadde bestilt en pizza med Biff, kylling, løk og paprika. Men i realiteten var ikke mer en 2 stykker biff og kylling og brent brød. Helt forferdelig smak. Utenom hadd vi bestilt en Lammadras. på salaten var synlig mygg og vitket så gamelt.

Dato for besøk: desember 2021
2  Takk, Jamsnien
Anmeldt 26. mars 2021

Veldig god mat, men har økt prisene med nærmere 100 kr for det som før var inkludert. Det var veldig trist. Prøv zouq heller😊

Dato for besøk: mars 2021
Takk, 648trudes
Anmeldt 14. mars 2021 via mobile enheter

Smaken ikke som viste i bilder. Jeg likte ikke lukten på maten, det bruker noen rart krydder.
Anbefales ikke rett og slett.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, aria_viki

Reisende som så på Express Pizza, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Express Pizza? Del dine erfaringer!