Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Jan M H
Bærum, Norge
Anmeldelse av Clarion Hotel Energy
4,0 av 5 boblerAnmeldt 24. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline S, Leder Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. nov. 2018
Hei janmh2014,

Så herlig å lese at du satt pris på Rituals produktene våre - de gir virkelig den ekstra luksusfølelsen!
Veldig kjekt å lese at du også satt pris på våre flotte ansatte.

Håper vi ser deg snart igjen, og velkommen skal du være.

Hilsen
Karoline, Clarion Hotel Energy
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 255
  • Priceline
  • Vio.com
  • Trip.com
2.9 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 419
kr 1 255
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 118
kr 1 874
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3.2 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 959
  • Hotels.com
3.2 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 930
  • Algotels
2.5 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 829
  • Algotels
3.3 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 759
  • Hotels.com
2.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Scandic Hotels
    kr 2 118
  • ZenHotels.com
    kr 1 836
  • Hotels.com
2.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 665
  • Algotels
3.3 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 877
  • Scandic Hotels
    kr 2 005
3.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldelser (855)
Filtrer anmeldelser
855 resultater
Vurdering fra reisende
457
262
95
29
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
457
262
95
29
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6772 av 855 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018

Greie rom, som det går fint å jobbe fra. God frokost, og de hadde kapasitet til å unngå kø ved frokostbordet. Savnet dog Aftenposten til morgen kaffen.Litt viktig å kunne gå til kjøpesenter også når en har bodd på hotell noen dager.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, stein l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei SteinLorentz,

Tusen takk for at du valgte oss for ditt opphold i Stavanger.
I vår app Nordic Choice Hotels kan du lese Aftenposten og Dagens Næringsliv, så last gjerne den ned så har du den til neste gang ;)

Velkommen tilbake.

Hilsen
Karoline
Clarion Hotel Energy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Lekkert og innbydende hotell, både rom, resepsjon, bar og restaurant.Lite minus med ett enormt tv i baren, hvor fotballkamper skapte litt støy som påvirket stemningen blant oss som satt der og ikke var så interessert i det som foregikk på skjermen.
Gode senger, rent og pent overalt på hotellet.
Trekker ned litt på den generelle anmeldelsen at vi måtte vente i 50 minutter på middagen på fredags kveld. Hotellet var fullt, men det bør et kjøkken være forberedt på, og servitørene skal opplyse om at det kan bli ventetid. Vi hadde og ringt på forhånd og bedt om rom i tredje etasje, fikk det bekreftet pr telefon, men det fikk vi ikke ved ankomst da det ikke var ledige rom i tredje etasje.
Rett opp i sånne ting, og så skal jeg gi full score.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kent W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Kent,

Tusen takk for anmeldelse, og kommentarene dine er notert slik at vi neste gang kan oppnå full score fra deg!

Gleder oss til å se deg igjen.

Hilsen
Karoline
Clarion HOtel Energy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Bodd på det flere 10-talls netter i forbindelse med jobb og er svært fornøyd med hotellet. Veldig gode senger, god frokost og god mat i restauranten. Eneste som gjør det 4 og ikkje 5 stjerner er at roomservice ikkje er bra så anbefaler å gå ned og spise i restauranten. Ventilasjonen på rommene kan også være irriterende støy fra

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 780andersr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Anders R,

Vi er så glade for at du velger oss igjen, og igjen - tusen takk for det!
Rom for forbedring er det alltids, og dette tar vi med oss videre.

Gleder oss til å se deg igjen snart.

Hilsen
Karoline
Clarion Hotel Energy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018

For å ta det positive først: Hotellet er jo relativt nytt, og dermed ganske lekkert i resepsjonsområdet, restauranten og baren. Vi testet restauranten (lunsj) og syntes maten var veldig bra, men noe dyr. På grunn av flere arrangementer på hotellet denne ettermiddagen var det mye folk, både gjester og ansatte, men alt fungerte fint.

Rommet er ikke stort, men det er stort nok og veldig fint. Litt mørkt, siden det bare er noen smale vinduer, men rent og pent. Sengen var over gjennomsnittet god, men putene var ikke gode. En for stor pute og en for liten.

Badet er godt utnyttet, fint og lyst.

Et lite minus med rommet er at det var overraskende mye støy fra gangen og inn. På et så nytt hotell hadde vi kanskje forventet bedre lydisolasjon på dørene. Samtidig var det god isolasjon fra utsiden, så der var det lite støy.

Så til det som ødela mye av opplevelsen for oss: Frokosten.

Hotellfrokoster er for meg noe jeg gleder meg til, og jeg innrømmer at jeg har skyhøye forventninger. Da vi kom til frokost rundt én time før den stengte, var det tomt eller nesten tomt for flere ting. Nesten ikke brød igjen, ikke smør, tomt for omelett og andre varer. I tillegg så det ikke ut på flere av bordene med mange tallerker og bestikk som folk hadde brukt, uten at det ble ryddet.

Forklaringen var at det var flere gjester (!) enn de hadde bergegnet, og at det derfor var for få på jobb. Sorry, men den forklaringen holder ikke.

Hotellet har en utmerket konferansedel, der både rommene og maten holder et høyt nivå.

Romtips: Høyt oppe og bort fra hovedveien er nok det beste.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Lars Idar W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Stavanger99,

Så kjekt å lese at du var fornøyd med oss på de fleste områder! Frokosten vår er noe av det våre gjester trekker frem som et av de beste elementene ved oppholdet, men her ser jeg vi ikke har levert slik vi pleier å gjøre.

Håper å få ønske deg velkommen tilbake, og ta da gjerne direkte kontakt med meg på forhånd, så sørger vi for at dere får et ekstra fint rom.

Hilsen
Karoline - karoline.snekkevik@choice.no
Clarion Hotel Enery

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

I forbindelse med ett jubileum valgte vi å overnatte på hotell i vår egen by. Dette er et virkelig flott hotell, rengjøringen var førsteklasses. Sengen var nydelig å sove i. Frokosten hadde enormt å velge i. De ansatte var blide og imøtekommende. Kommer til å benytte oss av dette hotellet når sjansen byr seg igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bentej2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Bente,

Wow - dette er bare nydelig lesning!
Det gleder meg stort å se at du var fornøyd med alt vi jobber for hver dag for å levere til våre gjester.

Ser virkelig frem til å ønske deg velkommen igjen :)

Hilsen
Karoline
Clarion Hotel Energy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser