n_e_p_s_e_M
Dato for oppholdet: desember 2018
Karoline S, Leder Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. des. 2018
Kjære n_e_p_s_e_M,

Tusen takk for at du deler den supre service-opplevelsen dere hadde!

Våre ansatte er virkelig stjerner, og dette viser at våre gjester blir tatt godt vare på, uansett situasjon. Jeg gleder meg til å dele dette videre med alle involverte slik at de også får denne flotte tilbakemeldingen - det vil de sette stor pris på :)

Velkommen tilbake når som helst!
2.9 km fra Clarion Hotel Energy
Oppvarmet basseng
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Det blir Topp karakter fra meg:-) Flotte og rene, pene rom. Moderne og estetisk. Flott innbydende frokost. Store åpne lokaler. Hyggelig betjening og mottakelse ved ankomst og avreise. Anbefaler absolutt dette hotellet på det sterkeste:-)

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, susannep838
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Kjære susannep838,

Wow, for oss er du også 5 av 5! Tusen takk for fantastisk tilbakemelding :)

Velkommen tilbake anytime.

Karoline, Clarion Hotel Energy

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig hotel. Fine og gode rom, med god seng og mye puter. Bra bad og ekstra hyggelig med Rituals produkt i dusj og bad. God og velfylt frokost, men kaffe løsningen er ikke bra. En maskin og her ble det lang lang kø for en kopp kaffe. Unødig på et slikt hotel. Rom for forbedring. Hyggelig og meget serviceinnstilt personal i resepsjon og restaurant. Hit kommer jeg gjerne tilbake men håper å slippe å stå i kø for å få kaffe.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, janmh2014
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei janmh2014,

Så herlig å lese at du satt pris på Rituals produktene våre - de gir virkelig den ekstra luksusfølelsen!
Veldig kjekt å lese at du også satt pris på våre flotte ansatte.

Håper vi ser deg snart igjen, og velkommen skal du være.

Karoline, Clarion Hotel Energy

Anmeldt 6. november 2018

Greie rom, som det går fint å jobbe fra. God frokost, og de hadde kapasitet til å unngå kø ved frokostbordet. Savnet dog Aftenposten til morgen kaffen.Litt viktig å kunne gå til kjøpesenter også når en har bodd på hotell noen dager.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, stein l
Karoline S, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei SteinLorentz,

Tusen takk for at du valgte oss for ditt opphold i Stavanger.
I vår app Nordic Choice Hotels kan du lese Aftenposten og Dagens Næringsliv, så last gjerne den ned så har du den til neste gang ;)

Velkommen tilbake.

Clarion Hotel Energy

Anmeldt 5. november 2018

Lekkert og innbydende hotell, både rom, resepsjon, bar og restaurant.Lite minus med ett enormt tv i baren, hvor fotballkamper skapte litt støy som påvirket stemningen blant oss som satt der og ikke var så interessert i det som foregikk på skjermen.
Gode senger, rent og pent overalt på hotellet.
Trekker ned litt på den generelle anmeldelsen at vi måtte vente i 50 minutter på middagen på fredags kveld. Hotellet var fullt, men det bør et kjøkken være forberedt på, og servitørene skal opplyse om at det kan bli ventetid. Vi hadde og ringt på forhånd og bedt om rom i tredje etasje, fikk det bekreftet pr telefon, men det fikk vi ikke ved ankomst da det ikke var ledige rom i tredje etasje.
Rett opp i sånne ting, og så skal jeg gi full score.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kent W

Hei Kent,

Tusen takk for anmeldelse, og kommentarene dine er notert slik at vi neste gang kan oppnå full score fra deg!

Gleder oss til å se deg igjen.

Clarion HOtel Energy

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Bodd på det flere 10-talls netter i forbindelse med jobb og er svært fornøyd med hotellet. Veldig gode senger, god frokost og god mat i restauranten. Eneste som gjør det 4 og ikkje 5 stjerner er at roomservice ikkje er bra så anbefaler å gå ned og spise i restauranten. Ventilasjonen på rommene kan også være irriterende støy fra

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, 780andersr

Hei Anders R,

Vi er så glade for at du velger oss igjen, og igjen - tusen takk for det!
Rom for forbedring er det alltids, og dette tar vi med oss videre.

Gleder oss til å se deg igjen snart.

Clarion Hotel Energy