Karoline S, Leder på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. mai 2019
Hei CMEJ79,
Tusen takk for superfin anmeldelse! Det gleder meg å høre at du satt pris på våre flotte ansatte :)
Håper du kommer på besøk igjen snart, og velkommen skal du være.
Hilsen Karoline Clarion Hotel Energy
Alt er på plass og fungerer. Rask innsjekking. Rommet er helt OK til prisen. Frokost også helt OK, men ikke noe mer. Var her på konferanse. Hotellet har god kapasitet. Kort vei til sentrum og flyplass.
Dato for oppholdet: april 2019
Spør Dag Willy T om Clarion Hotel Energy
Takk, Dag Willy T
Karoline S, Leder på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2019
Hei Dag Willy,
Herlig å høre at alt var på plass som det skal være.
Håper du kommer på besøk igjen, og at du får wow-feelingen som vi jobber med å levere til våre gjester hver eneste dag :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg overnattet her ifm en konferanse og fikk flott og stort rom - og veldig godt lydisolert. Servicen er upåklagelig og maten meget god. Flybussen stopper like ved. Dersom du ikke skal utforske Stavanger sentrum er dette et godt alternativ.
Romtips: Todos son buenos.
Dato for oppholdet: april 2019
Sted
Renslighet
Spør AudunP om Clarion Hotel Energy
Takk, AudunP
Karoline S, Leder på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2019
Hei AudunP,
Takk for flott anmeldelse etter du besøkte oss!
Håper vi får anledning til å ønske deg velkommen tilbake også neste gang du skal til Stavanger.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Bra og forholdsvis nytt konferansehotell - fine rom, god service og god mat - bra buffet og farlig dessertbord :-) Bra konferansefasiliteter. Ikke stedet for romantisk weekend men i jobb eller konferanse helt ypperlig.For de hockey-interesserte så trener og spiller Stavanger Oilers rett ved siden av og vi brukte arena til stor middag og underholdning. Passe langt fra flyplass og sentrum.
Romtips: Høyt opp men ikke rå utsikt hva jeg så...
Dato for oppholdet: februar 2019
Verdi
Rom
Spør NinaR653 om Clarion Hotel Energy
Takk, NinaR653
Karoline S, Leder på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2019
Tusen takk, NinaR653, for at du deler dine opplevelser fra Clarion Hotel Energy!
Vi har en fantastisk konditor som lager de nydeligste desserter, og det er virkelig vanskelig å motstå ;)
Herlig å høre at du hadde et flott opphold, og håper du kommer tilbake snart.
Hilsen, Karoline - Clarion Hotel Energy
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Overnattet en natt i forbindelse med jobb. Hyggelige ansatte, rent og pent rom med god størrelse. Parkering er i parkeringsgarasje under et av nabobyggene, noen minutters gange unna. Får rabatt på parkering fra hotellet.
Som vanlig er det god frokost på Clarion
Dato for oppholdet: februar 2019
Spør 773andreasr om Clarion Hotel Energy
1 Takk, 773andreasr
Karoline S, Leder på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2019
Hei 773andreasr,
Så flott å lese at du trives hos oss og at du setter pris på de fasiliteter, samt de flotte ansatte vi har!
Håper på snarlig gjensyn, og velkommen skal du være.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vis du kommer med bil og skal parkere er dette ikke bra. Først må du kjøre inn i et parkeringshus som ligger under jorden, så er det vanskelig og finne retningen du skal ta for å finne hotellet. De 200m som hotellet sier kan nok bli det dobla, så må du håpe på sol og sommer. Ikke slik været i Stavanger er normalt med vind og regn. Da vi kom fram til innsjekkingen var der kun en person som skulle sjekke oss inn og kan skulle være telefonvakt og selge bøker så det tok sin tid for vi fikk nøkkelkortet. Og etter det gikk det på skinner. Vi fikk godt mat og services i restauranten og maten var herlig. Rommet var fint med litte støy fra utsiden og fra naboene. En god seng å sove i med litte støy fra ventilasjonen. Om morgenen fikk vi en herlige frokost som der manglet ingen ting på.
Dato for oppholdet: desember 2018
Verdi
Sovekvalitet
Spør sigbjornr om Clarion Hotel Energy
Takk, sigbjornr
Karoline S, Leder på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
Hei sigbjornr,
Tusen takk for dine tilbakemeldinger!
Så herlig å lese at du satt pris på vårt flotte produkt og alle våre fine ansatte - det blir vi glade for :)
Neste gang du kommer, så test gjerne ut vår self-check-in maskin, om det er noen fremfor deg i køen i resepsjonen.
Håper vi ser deg snart igjen - velkommen skal du være!