Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sorte1
Fredrikstad, Norge
Anmeldelse av Clarion Hotel Energy
2,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karoline Snekkevik, MarkedsføringClarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. sep. 2020
Hei Sorte1,

Tusen takk for besøket i sommer, og for anmeldelsen din.

Det ble en hektisk sommer for oss, noe som vi er veldig glade for. Jeg er lei meg for at ikke du opplevde at vi var klare for dette, og at ikke alt var på plass slik det skulle vært. Vi har lært mye av denne tiden, og jeg kan garantere at vi er bedre rustet for slike dager i fremtiden.

Igjen, tusen takk for at du deler dine opplevelser slik at vi kan bli enda bedre.

Velkommen tilbake skal du være!

Hilsen
Karoline
Hotel Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 235
kr 2 001
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 186
  • Expedia.com
    kr 2 186
  • Vio.com
    kr 2 235
3.2 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
kr 1 223
kr 1 031
  • Expedia.com
  • Priceline
    kr 1 223
  • Hotels.com
    kr 1 091
2.5 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 399
kr 1 137
  • Priceline
    kr 1 399
  • Hotels.com
    kr 1 231
  • Expedia.com
    kr 1 231
2.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
kr 1 950
kr 1 585
  • Strawberry Hotels
    kr 1 950
  • Priceline
    kr 1 950
  • Expedia.com
    kr 1 716
2.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 2 007
  • Booking.com
    kr 2 007
  • Destinia.com
    kr 1 732
  • Priceline
    kr 2 007
2.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 976
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 080
  • Agoda.com
    kr 1 862
  • Expedia.com
    kr 2 080
3.3 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 680
  • Priceline
    kr 1 680
  • Vio.com
    kr 1 680
  • ZenHotels.com
2.9 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 859
  • Booking.com
    kr 1 859
  • travelup.com
    kr 1 632
  • Expedia.com
3.8 km fra Clarion Hotel Energy
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 675
Fullt refunderbart
    2.4 km fra Clarion Hotel Energy
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
      kr 1 103
    • Hotels.com
      kr 1 117
    • Vio.com
    3.2 km fra Clarion Hotel Energy
    Gratis Wi-Fi
    Se flere hoteller i Stavanger
    Anmeldelser (855)
    Filtrer anmeldelser
    855 resultater
    Vurdering fra reisende
    457
    262
    95
    29
    12
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    457
    262
    95
    29
    12
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    4449 av 855 anmeldelser
    Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

    Vi bodde her i pinsehelgen og hadde et veldig fint opphold. Veldig gode senger og stilig interiør. Et stort pluss at det var såpe, sjampo, dusjsåpe og bodylotion fra Rituals istedenfor den vanlige «all-in-one» såpen Choice hotellene ofte har. Fint tilrettelagt med smitteverntiltak gjennom hele hotellet.
    Eneste negative er at det var så lytt at det føltes ut som om vinduet var åpent ut mot gata. Lurte også på om døra var åpen fordi vi hørte alt folk snakket om på gangen. En kunne også høre at naboen satte i stikkontakten i veggen..

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, mariannem994
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

    Kjære Mariannem994,

    Herlig å høre at dere hadde det så fint hos oss, og vi er helt enige - Rituals er en virkelig luksus som vi er så glade for at vi har på alle våre rom!

    Håper dere velger å besøke oss igjen, og velkommen tilbake skal dere være.

    Hilsen
    Karoline
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 25. mai 2020

    Anbefaler dette hotellet. Alt gikk veldig bra til tross koronarestriksjoner. Frokost har blitt servert på supert forsiktig måte for å unngå smittespredning. Seng var veldig komfortabel. Flott at det finnes HC parkeringplasser på stedet.

    Dato for oppholdet: mai 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, Seweryn K
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

    Kjære Seweryn K,

    Tusen, tusen takk for en eminent anmeldelse! Det gleder oss stort at du var så fornøyd :)

    Hjertelig velkommen tilbake når som helst.

    Hilsen
    Karoline
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

    Helt greit hotell med ok frokost.
    Rommet var fint, men veldig varmt. Ikke mulig å justere ned temperaturen nevneverdig. Dårlig luft da konstruksjon gjorde at vindu ikke lot seg åpne mer enn en liten glipe.

    Kort vei med buss til sentrum.
    Kjøpesenter rett ved hotellet
    Ishall rett ved hotellet.

    Dato for oppholdet: januar 2020
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Oppdagerne
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

    Hei Oppdagerne,

    Så kjekt at du valgte å bo hos oss under ditt opphold i Stavanger. Herlig at du påpeker våre fine lokasjon med alt som finnes i nærheten - det gleder oss!

    Håper vi kan få ønske deg velkommen også ved neste anledning.

    Hilsen
    Karoline
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

    Rommet var helt greit, gode senger. Hyggelig betjening i resepsjonen. Men ble stående i 20 min å vente, kun en person på jobb tydeligvis. Frokosten var ikke mer enn grei. For så vidt ok utvalg, men omelettene var smakløse og med gummi konsistens, eggerøren ikke noe bedre og tørt og seigt bacon.

    Dato for oppholdet: november 2019
    Takk, Maktaa
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Karro88, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2020

    Hei Maktaa,

    Tusen takk for at du valgte oss for ditt besøk, og at du deler dine opplevelser.

    Jeg er lei meg for at ikke alt fungerte helt optimalt, og dette tar vi så klart med oss videre slik at vi kan bli enda bedre i fremtiden. Håper vi får besøk av deg igjen, og velkommen tilbake skal du være!

    Hilsen
    Karoline
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

    Vi overnattet en natt på superior dobbeltrom. Dette er i julebord sesongen, men det var likevel en fin opplevelse. Rommet var lite, men rent å med fin utsikt. Sengen var helt nydelig å sove i. Jeg har bevegelighets problemer og natten kan være så som så-men ikke her på hotellet. Ekstra puter kom opp på rommet og det gjorde også kopper med hank, til kaffe på rommet. Servicen var super, på tross av mange julebordsgjester.
    Skal jeg trekke frem et ønske, må det bli å få baderoms matte til badet.
    Men et opphold på Clarion Hotel Energy er noe å se frem til. Takk

    Dato for oppholdet: november 2019
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, wenchew2015
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Karro88, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2019

    Hei wenchew2015,

    For en fryd det er å lese din tilbakemelding, og tusen takk for at du deler din flotte opplevelse.

    Vi får mye gode tilbakemeldinger på sengene våre, og det gleder meg stort at du også synes dette!

    Ha en herlig førjulstid og velkommen tilbake til oss.

    Hilsen
    Karoline
    Hotel Manager

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser