Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 147
USD 125
Vis tilbud
Hotels.com
USD 147
USD 125
Vis tilbud
TravelocityUSD 125
CheapTicketsUSD 125
ZenHotels.comUSD 147
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (792)
Filtrer anmeldelser
792 resultater
Vurdering fra reisende
431
247
81
23
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
431
247
81
23
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 792 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Energy Hotel er et stort, nytt og rimelig hotell i Stavanger. Jeg har bodd der før og vært godt fornøyd.
Denne gangen var det ikke like bra.

Det var masse gjester, og det virket som om man ikke hadde tenkt godt nok igjennom hva det innebærer at frokosten må arrangeres annerledes nå med smittevernregler som må følges.

Lange køer, og kontinuerlig tomt for juice, frukt etc gjorde at frokosten var dårlig. Ikke ferdig kokte egg, knusk tørre brødskiver og en stakkars betjening som løp så raskt de kunne og gjorde sitt beste.

Hvis ikke dette blir bedre frarådes hotellet dersom det er fullt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Sorte1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Hei Sorte1,

Tusen takk for besøket i sommer, og for anmeldelsen din.

Det ble en hektisk sommer for oss, noe som vi er veldig glade for. Jeg er lei meg for at ikke du opplevde at vi var klare for dette, og at ikke alt var på plass slik det skulle vært. Vi har lært mye av denne tiden, og jeg kan garantere at vi er bedre rustet for slike dager i fremtiden.

Igjen, tusen takk for at du deler dine opplevelser slik at vi kan bli enda bedre.

Velkommen tilbake skal du være!

Hilsen
Karoline
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Vi bodde her i pinsehelgen og hadde et veldig fint opphold. Veldig gode senger og stilig interiør. Et stort pluss at det var såpe, sjampo, dusjsåpe og bodylotion fra Rituals istedenfor den vanlige «all-in-one» såpen Choice hotellene ofte har. Fint tilrettelagt med smitteverntiltak gjennom hele hotellet.
Eneste negative er at det var så lytt at det føltes ut som om vinduet var åpent ut mot gata. Lurte også på om døra var åpen fordi vi hørte alt folk snakket om på gangen. En kunne også høre at naboen satte i stikkontakten i veggen..

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mariannem994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Kjære Mariannem994,

Herlig å høre at dere hadde det så fint hos oss, og vi er helt enige - Rituals er en virkelig luksus som vi er så glade for at vi har på alle våre rom!

Håper dere velger å besøke oss igjen, og velkommen tilbake skal dere være.

Hilsen
Karoline
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2020

Anbefaler dette hotellet. Alt gikk veldig bra til tross koronarestriksjoner. Frokost har blitt servert på supert forsiktig måte for å unngå smittespredning. Seng var veldig komfortabel. Flott at det finnes HC parkeringplasser på stedet.

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Seweryn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Kjære Seweryn K,

Tusen, tusen takk for en eminent anmeldelse! Det gleder oss stort at du var så fornøyd :)

Hjertelig velkommen tilbake når som helst.

Hilsen
Karoline
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell med ok frokost.
Rommet var fint, men veldig varmt. Ikke mulig å justere ned temperaturen nevneverdig. Dårlig luft da konstruksjon gjorde at vindu ikke lot seg åpne mer enn en liten glipe.

Kort vei med buss til sentrum.
Kjøpesenter rett ved hotellet
Ishall rett ved hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Oppdagerne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Hei Oppdagerne,

Så kjekt at du valgte å bo hos oss under ditt opphold i Stavanger. Herlig at du påpeker våre fine lokasjon med alt som finnes i nærheten - det gleder oss!

Håper vi kan få ønske deg velkommen også ved neste anledning.

Hilsen
Karoline
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

Rommet var helt greit, gode senger. Hyggelig betjening i resepsjonen. Men ble stående i 20 min å vente, kun en person på jobb tydeligvis. Frokosten var ikke mer enn grei. For så vidt ok utvalg, men omelettene var smakløse og med gummi konsistens, eggerøren ikke noe bedre og tørt og seigt bacon.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, Maktaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karro88, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2020

Hei Maktaa,

Tusen takk for at du valgte oss for ditt besøk, og at du deler dine opplevelser.

Jeg er lei meg for at ikke alt fungerte helt optimalt, og dette tar vi så klart med oss videre slik at vi kan bli enda bedre i fremtiden. Håper vi får besøk av deg igjen, og velkommen tilbake skal du være!

Hilsen
Karoline
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser