kingston55
Oslo, Norge
Anmeldelse av Clarion Hotel Energy
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2020via mobile enheter
Karoline Snekkevik, MarkedsføringClarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. sep. 2020
Kjære kingston55,

Tusen, tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er virkelig en fryd å lese at dere hadde et perfekt opphold hos oss, og at dere trivdes så godt :-)

Neste gang dere skal til Stavanger, så håper jeg vi får gleden av å ha deg som gjest igjen. Hjertelig velkommen tilbake.

7.3 km fra Clarion Hotel Energy
3.2 km fra Clarion Hotel Energy
3.2 km fra Clarion Hotel Energy
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 22. juli 2020

Ingen informasjon ved ankomst; hverken om over 100,- kr pr døgn for parkering, at man måtte legge på ny lapp for hvert døgn, at parkeringshuset lå flere minutters gange fra hotellet, eller at rommet ikke ble ryddet og rengjort under oppholdet. Man måtte selv plukke med seg rene håndklær og dopapir ute på gangen, rett ved heisen og ingen passet på hvem og hvor mange som tok på tingene. De skyldte på corona når det gjaldt rengjøring av rom, men skulle man hente mer shampoo, såpe etc, fikk man det lagt på disekn nede i resepsjonen bøant masse andre menneskler, antibac beholderne var tomme og frokost buffeten hadde ingen begrensning, ingen ansatte som passet på hygieneregler, alle gjestene brukte samme serveringsbestikk etc etc. Vi fikk derfor inntrykk av at man droppet å rengjøre rommene for og spare penger, ikke på grunn av corona. Vi har vært på flere hotell rundt i Norge i sommer, ingen andre manglet daglig renhold på rommene og de hadde mye bedre system og hygiene i frokost buffeten sin.
Aircondotion på rommet virket ikke og man kunne bare åpne vinduet en liten sprekk, så det var vanskelig å få sove.
Generelt et kaotisk og uryddig inntrykk, og ikke minst dårlig og feil fokus på hygiene midt i coronatid.

2  Takk, Helle Vujic R
Karoline Snekkevik, Markedsføring på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2020

Hei 497heller,

Her må vi bare legge oss flate og beklage for en dårlig opplevelse. Det er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal ha det når de bor hos oss, og jeg er veldig lei meg for at ikke ting var på plass.

Det er ikke på grunn av kostnadsbesparelse vi ikke har hatt rengjøring på rom under Covid-19 pandemien, men for å minske kontaktpunkter mellom gjest og ansatt. Jeg er lei meg for at dere ikke har fått korrekt informasjon, og opplevde oppholdet som mindre bra.

Det skal være trygt å bo hos oss, og vi har strammet inn rutinene våre betraktelig. og Alle som kommer til oss kan være helt sikre på at vi tar smittervern på det aller høyeste alvor.

Jeg håper du vil ta kontakt med oss direkte på mail til cl.energy@choice.no slik at vi kan få gjøre opp for opplevelsen din.

Håper på å høre fra deg, og igjen takk for tilbakemeldingen.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Her får du mykje for pengane. Hotellet er veldig fint, og personalet er trivelege. Rommet vårt var stort og flott, reint og triveleg. Badet var strålande! Flott badekar og fine fliser på veggane. Restauranten serverte nydeleg mat, og vår servitør var ein veldig hyggelig kar med Bergensdialekt. Veldig positiv oppleving av Kitchen & Table. Flott frukost, og alt fungerte godt mtp koronatiltaka.

Hotellet ligg utanfor sjølve sentrum, men det går buss stort sett heile tida, og holdeplassen er rett ved hotellet. Det er også berre 5 min gange til eit stort kjøpesenter.

Prisen på rom låg vesentleg lågare enn hotella inne i sentrum, og standarden er høg. Anbefales trygt vidare til alle som skal besøke Stavanger 😊

Takk, 297kristinad

Kjære 297kristinad,

For en herlig anmeldelse! Tusen takk for full score, og flotte ord fra deg :)

Håper virkelig vi får gleden av å ha deg som gjest igjen, og du er mer enn velkommen tilbake når som helst.

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet innfrir. Nytt og moderne. Fine rom med gode senger og rent bad. Hyggelig bar og restaurant med god mat. Frokost med godt utvalg. Trygt og sikkert valg om du trenger overnatting i Stavanger. Parkering like ved hotellet til kr 110,- pr natt.

2  Takk, strottus

Tusen takk for flott anmeldelse, strottus! Det gleder oss å høre at du likte hotellet vårt så godt.

Håper du besøker oss igjen snart, og velkommen tilbake skal du være.

Anmeldt 16. juli 2020

Helt ok hotell. Ikke så mye å si, hotellet var vel mer eller mindre fullbooket, fikk tildelt et handikapprom som var gjort om til familierom med ekstrasenger(disse klappet vi selv sammen og satte mot veggen slik at det var mulig å bruke rommet). Malplassert seng i forhold til rommet, men sikkert pga rullestolvennlighet. Ok frokost.
Mitt reisefølge kan ikke engelsk, og vi la derfor merke til at INGEN skilt/info-lapper var på norsk på hele hotellet. Det er noe merkelig når man er på norgesferie, og stort sett alle gjestene på hotellet er norske.
Veldig hyggelig bartender! ..men må påpeke at en bør ha lokalt øl på fat også, ikke bare kjedeavtale-øl Det er noe med en reise det, det å få smakt øl fra der man besøker. Altfor mange hotellkjeder har kun Carlsberg(eller andre store) på fat, og evt. lokalt øl i flaske(om de har noe lokalt).

1  Takk, Laguna_Oslo

Hei Laguna_Oslo,

Så kjekt at dere valgte oss når dere skulle på tur til Stavanger!

Her skulle vi ha tatt ut ekstrasengene før dere kom så klart - en glipp fra oss men veldig fint å høre at dere likte hotellet ellers, og at dere likte utvalget i baren vår :)

Velkommen tilbake når som helst.

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Energy Hotel er et stort, nytt og rimelig hotell i Stavanger. Jeg har bodd der før og vært godt fornøyd.
Denne gangen var det ikke like bra.

Det var masse gjester, og det virket som om man ikke hadde tenkt godt nok igjennom hva det innebærer at frokosten må arrangeres annerledes nå med smittevernregler som må følges.

Lange køer, og kontinuerlig tomt for juice, frukt etc gjorde at frokosten var dårlig. Ikke ferdig kokte egg, knusk tørre brødskiver og en stakkars betjening som løp så raskt de kunne og gjorde sitt beste.

Hvis ikke dette blir bedre frarådes hotellet dersom det er fullt.

2  Takk, Sorte1

Hei Sorte1,

Tusen takk for besøket i sommer, og for anmeldelsen din.

Det ble en hektisk sommer for oss, noe som vi er veldig glade for. Jeg er lei meg for at ikke du opplevde at vi var klare for dette, og at ikke alt var på plass slik det skulle vært. Vi har lært mye av denne tiden, og jeg kan garantere at vi er bedre rustet for slike dager i fremtiden.

Igjen, tusen takk for at du deler dine opplevelser slik at vi kan bli enda bedre.

Velkommen tilbake skal du være!