Ingen informasjon ved ankomst; hverken om over 100,- kr pr døgn for parkering, at man måtte legge på ny lapp for hvert døgn, at parkeringshuset lå flere minutters gange fra hotellet, eller at rommet ikke ble ryddet og rengjort under oppholdet. Man måtte selv plukke med seg rene håndklær og dopapir ute på gangen, rett ved heisen og ingen passet på hvem og hvor mange som tok på tingene. De skyldte på corona når det gjaldt rengjøring av rom, men skulle man hente mer shampoo, såpe etc, fikk man det lagt på disekn nede i resepsjonen bøant masse andre menneskler, antibac beholderne var tomme og frokost buffeten hadde ingen begrensning, ingen ansatte som passet på hygieneregler, alle gjestene brukte samme serveringsbestikk etc etc. Vi fikk derfor inntrykk av at man droppet å rengjøre rommene for og spare penger, ikke på grunn av corona. Vi har vært på flere hotell rundt i Norge i sommer, ingen andre manglet daglig renhold på rommene og de hadde mye bedre system og hygiene i frokost buffeten sin.
Aircondotion på rommet virket ikke og man kunne bare åpne vinduet en liten sprekk, så det var vanskelig å få sove.
Generelt et kaotisk og uryddig inntrykk, og ikke minst dårlig og feil fokus på hygiene midt i coronatid.