Anette R
Dato for oppholdet: juni 2023
Pernille Cindahl, EierClarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2023
Kjære 225anetter,

Beklager virkelig sent svar på tilbakemeldingen din etter oppholdet ditt hos oss! Vi setter stor pris på all feedback, men vi har ikke klart å følge opp alle sammen så raskt og personlig som vi gjerne vil i disse dager. Jeg er lei meg for at oppholdet ikke ble helt slik vi skulle ønsket. Vi tar innspillet ditt med oss videre og håper at til tross for dette vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen til oss i fremtiden!

Hilsen fra
7.3 km fra Clarion Hotel Energy
7.5 km fra Clarion Hotel Energy
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 11. juni 2023

Vi var en familie på fire, to voksne og to barn på 7 og 10 som bodde her i høstferien. Bodde på et familierom, vi voksne fikk en stor og god dobbeltseng. Ungene sov på reisesenger som ble satt inn på rommet. Disse var i følge barna veldig harde og ubehagelig å sove i. Ellers var romet stort og fint, og renholdet var godt. Hotellfrokosten som var inkludert var god og innholdsrik.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Christine N
Pernille Cindahl, Eier på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2023

Dear christinesS3107YQ,

First of all, we are really sorry for the late response to your review after your stay with us! We appreciate all the feedback, but we have not been able to follow up on everyone as quickly and personally as we would like these days. I'm sorry that your stay was not quite what you wanted. Never be afraid to tell us if you have something on your mind that could make your stay better. Despite this, we really hope we have the pleasure of welcoming you back to us in the future!

Warm regards,
Pernille and Team Energy

Anmeldt 30. april 2023 via mobile enheter

Hei og for et bra hotell, var der i 2 uker.Fantastisk bra frokost og faseliteter på hotellet, selv om rommene trenger en oppdatering snart så ble det fort glemt da møte med et fantastisk personalet som gjorde alt for at det ble mitt hjem borte fra hjemmet. Da jeg fortalte at jeg skulle få besøk av min kone ble jeg oppdatert til et større rom med en stor skål med oppskjært frukt, uforglemmelig ❤️😊 En ekstra stor takk til nattevakt Karoline som ordnet dette😀 en stor takk til hele personalet, hit kommer jeg tilbake😀👏👏

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, 753kjetile
Pernille Cindahl, Eier på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2023

Kjære 753kjetile,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en review etter oppholdet ditt hos oss! Dette betyr virkelig mye for oss og det varmer å se at du hadde det fint.

Anmeldt 10. april 2023 via mobile enheter

Bodde her i forbindelse med en konferanse. Enkelt å komme seg hit fra flyplass med buss.
Rommer var stort og fint, badet likeså. Gode konferansefasiliteter, men de minste konferanserommene var noe bortgjemt. Veldig god pausemat. Likte godt at det i tillegg til lunsjbuffet var egne tallerkenretter. Man kunne velge mellom fisk- eller kjøttrett som var lekkert anrettet, og smakte fortreffelig.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Hellebor
Pernille Cindahl, Eier på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2023

Kjære Hellebor,

Anmeldt 15. januar 2023

Kjapp svar på Mail før opphold. Glemte å gi oss kort til lys på rommet og svarte ikke på telefon under oppholdet. Appen virker relativt som kort til heis og dørlås men det er etter gjentatte forsøk, aldri på første forsøk. Ganske frustrerende når man reiser med barn.

Fin frokostbuffet som hadde små mangler i form av tom for juice, smør og så videre. Det ble ordnet 50% etterhvert, men man måtte unnvære noe hele veien.

Beliggenhet er superb ifht Disney on ice. Og vaskepersonel var mere behjelpelige enn resepsjonen.

Dato for oppholdet: januar 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Passport24147549550
Pernille Cindahl, Eier på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2023

Kjære Passport24147549550,

Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å gi oss en review i etterkant! Dette er viktig for oss, og vi tar alltid imot gode råd og tanker fra gjestene våre med åpne armer. Jeg er lei for at oppholdet ditt ikke ble helt slik du hadde håpet. Vær aldri redd for å si i fra til oss hvis det er noe du tenker vi kan gjøre for at oppholdet ditt skal bli bedre.

Ha en herlig dag videre og velkommen tilbake til oss skal du være!

Pernille og Team Energy

Anmeldt 3. november 2022

Jeg bodde her under en konferanse. Vi ble godt tatt imot. Maten er god og rommet er flott. Selv om vi var mange på plass opplevdes det som man hadde god plass. En negativ ting er at det spilles musikk overalt fra høyttalere i taket, noe som er forstyrrende om man skal ta en telefon.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Erlend1973
Pernille Cindahl, Eier på Clarion Hotel Energy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2022

Kjære Erlend1973,