“I Stavanger anbefales restauranten ”

NB Sorensens Damskibsexpedition
Vurdert som nr. 49 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Europeisk
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

I Stavanger anbefales restauranten NB Sørensen
Veldig god mat jeg hadde stekt torsk nydelig mat
Fint personale

2  Takk, jorunnlov

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Jeg tenker at alle restauranter kan ha en dårlig dag, derfor er det sjeldent jeg gir enere og dårlige tilbakemeldinger. Men tilfeldigvis har jeg havnet på n.b Sørensen tre ganger etter Corona åpningen og alle gangene har vært dårlige. Mat som ikke kommer, for få folk på jobb, betjening som virker totalt likegyldig irriterer.
Denne gangen hadde en rett blitt glemt, så mens resten av bordet spiste, satt en i følget og så på. Det er rett og slett ikke greit.
Burgeren er grei, men helt ærlig hvor mye kokkekunskap trengs for å servere en ok burger med bacon og cheddar til den nette pris av 295,-

Takk, fjasogvas
Anmeldt 1. juli 2020

Fikk god service av de som jobbet der med både servering og maten var og god. Vi stoppet innom for en lunsj her i juni.

2  Takk, espens954
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Ekstremt dårlig service , kelner som bruker Koronasituasjon på for å kunne vise at hun kan nekte å gi et minimum av service. Har vært på NB Sørensen resturant mange ganger, men etter dette ,
aldri mer. HOLD DEG UNNA DENNE PLASSEN

Dato for besøk: mai 2020
Takk, FlekkefjordMynken
Anmeldt 20. mai 2020 via mobile enheter

Dagens fiskefangst:
Grillet torskeloin med grillet nykål og grønne asparges. Nydelig tilbredt, en nytelse både for gane og øye!
Veldig hyggelig personale og god atmosfære! Avslappet!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, gerdh82

Reisende som så på NB Sorensens Damskibsexpedition, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i NB Sorensens Damskibsexpedition? Del dine erfaringer!