“Har spist her flere ganger. Kvaliteten varierer”
Anmeldelse av Sirkus Renaa

Sirkus Renaa
Vurdert som nr. 6 av 14 Smått og godt i Stavanger
Kjøkken: Pizza, Supper
Beskrivelse: Her får du nylaget og lekker frokost, lunsj, mellommåltid, en godbit på handleturen eller til møtet på jobben. Vi tilbyr ta-med-mat til deg, hele familien og arbeidsplassen, og vi leverer med glede mat, drikke og småbakst i Stavanger sentrum. Lurer du på noe, er det bare å ringe. På Renaa: Xpress skal du få god personlig service, og våre medarbeidere svarer mer enn gjerne på spørsmål om ingredienser, og gir deg anbefalinger hvis du ikke riktig vet hva du vil ha. De ansatte har gode kunnskaper om bakervarer, sandwicher og kaffe, og bistår gjerne med å finne de beste smaks-kombinasjonene. Kos deg!
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Har spist her flere ganger, men utvalget er blitt dårligere og det tar lang tid om du bestiller. Beregn god tid. Bestilte egg og bacon siste gang. Begge deler var overstekt og fikk det etter 30 minutter. Har vært bra de andre gangene.

1  Takk, Oddiso

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Var her for å spise lunsj. Det var ingen sitteplasser ledig, så vi bestemte oss for å ta med oss noen sandwicher ut. Jeg kjøpte en med spekeskinke til 115 kr. Å si at jeg var ekstremt skuffet når jeg så at det var KUN spekeskinke på min sandwich er en underdrivelse. Det var en så utrolig stor skuffelse til en latterlig dyr pris at her komme meg aldri til å spise igjen. Var heller ikke mulig å kjøpe med seg vann, med mindre jeg skulle ha kullsyre i.
Nei takk, dette var dårlig og tilsvarte ikke i nærheten av hva jeg forventer av merkevaren Renaa, selv på kafé.

2  Takk, Andahl87
Anmeldt 2. februar 2020

Dårligste suppe har jeg ikke smakt, lignet skitten vann,pizza var heller ikke noe å skryte av. Lokale og betjening er ok.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, sol1963
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

På Express får du byens beste pizza
De er nydelige lokale skinker lokale oster og mange gode ting på menyen der flotte surdeigsbunner.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 11magnusj
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Perfekt sted for en god italiensk pizza før togturen hjem. Masse folk og en god del turister, som meg. Perfekt sted å nyte mat alene.

Dato for besøk: november 2019
Takk, frkbjork

Reisende som så på Sirkus Renaa, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Sirkus Renaa? Del dine erfaringer!