Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt plassering og god pizza ”
Anmeldelse av Renaa Xpress

Renaa Xpress
Vurdert som nr. 6 av 15 Smått og godt i Stavanger
Kjøkken: Pizza, Supper
Beskrivelse: Her får du nylaget og lekker frokost, lunsj, mellommåltid, en godbit på handleturen eller til møtet på jobben. Vi tilbyr ta-med-mat til deg, hele familien og arbeidsplassen, og vi leverer med glede mat, drikke og småbakst i Stavanger sentrum. Lurer du på noe, er det bare å ringe. På Renaa: Xpress skal du få god personlig service, og våre medarbeidere svarer mer enn gjerne på spørsmål om ingredienser, og gir deg anbefalinger hvis du ikke riktig vet hva du vil ha. De ansatte har gode kunnskaper om bakervarer, sandwicher og kaffe, og bistår gjerne med å finne de beste smaks-kombinasjonene. Kos deg!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Her får du nylaget og lekker frokost, lunsj, mellommåltid, en godbit på handleturen eller til møtet på jobben. Vi tilbyr ta-med-mat til deg, hele familien og arbeidsplassen, og vi leverer med glede mat, drikke og småbakst i Stavanger sentrum. Lurer du på noe, er det bare å ringe. På Renaa: Xpress skal du få god personlig service, og våre medarbeidere svarer mer enn gjerne på spørsmål om ingredienser, og gir deg anbefalinger hvis du ikke riktig vet hva du vil ha. De ansatte har gode kunnskaper om bakervarer, sandwicher og kaffe, og bistår gjerne med å finne de beste smaks-kombinasjonene. Kos deg!
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin uteservering på det gamle torget i sentrum av Stavanger. Lunt selv om det alltid blåser her. Veldig god pizza .

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tronde644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 116 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Har spist her flere ganger, men utvalget er blitt dårligere og det tar lang tid om du bestiller. Beregn god tid. Bestilte egg og bacon siste gang. Begge deler var overstekt og fikk det etter 30 minutter. Har vært bra de andre gangene.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Oddiso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Var her for å spise lunsj. Det var ingen sitteplasser ledig, så vi bestemte oss for å ta med oss noen sandwicher ut. Jeg kjøpte en med spekeskinke til 115 kr. Å si at jeg var ekstremt skuffet når jeg så at det var KUN spekeskinke på min sandwich er en underdrivelse. Det var en så utrolig stor skuffelse til en latterlig dyr pris at her komme meg aldri til å spise igjen. Var heller ikke mulig å kjøpe med seg vann, med mindre jeg skulle ha kullsyre i.
Nei takk, dette var dårlig og tilsvarte ikke i nærheten av hva jeg forventer av merkevaren Renaa, selv på kafé.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Andahl87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020

Dårligste suppe har jeg ikke smakt, lignet skitten vann,pizza var heller ikke noe å skryte av. Lokale og betjening er ok.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, sol1963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

På Express får du byens beste pizza
De er nydelige lokale skinker lokale oster og mange gode ting på menyen der flotte surdeigsbunner.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 11magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Renaa Xpress, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Renaa Xpress? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din