Fikk bord til 4, selv om vi ikke hadde reservert. Maten var utrolig god, og porsjonene var rikelige.
Takk
47–51 av 255 anmeldelser
God mat, ok priset. Spiste mix-grill, bra kombinasjon. Et godt alkoholfritt alternativ. Rent og ryddig lokale med god innsikt til kjøkkenet.
Tusen takk:)
God smak, ok konsistens men, alt for mye salt dessverre - maten blir ødelagt når salt og buljong blir brukt i større mengder - bedre å salte selv etterpå...
Takk for svar, det er synd at du føler slik. Gjerne gi oss en mulighet til og forbedre inntrykket neste gang.
Utrolig god mat. Fantastisk deilig mat med masse god smaker. Enkelt å bestille på nett og maten var klar til avtalt tid. Tusen takk for en god middag og vi kommer snart igjen. Tipp topp tommel opp
Tusen takk Kenneth:)
God mat, rimelige priser og rask servering. Litt lite og trangt lokale på en travel ettermiddag eneste som trekker ned. Men maten var god i store porsjoner.
Tusen takk:) vi flytter snart i større lokaler