Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Begynner å bli uforskammet dyrt”
Anmeldelse av Casa Gio

Casa Gio
Vurdert som nr. 74 av 225 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Atmosfæren er unik, maten er veldig god. Og veldig autentisk. Nærmere Italia kommer man neppe i Stavanger. Innehaveren har lært sitt kjøkken bl.a på Toscanini i Amsterdam, en utmerket opplevelse i et gammelt bilverksted i bydelen Jordaan.
Negativt er det at Casa Gio nå er i ferd med å bli uforskammet dyrt for små porsjoner.
Ikke alle har jobb som betaler regningen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Geir L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 141 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vårt andre besøk på Casa Gio. Vi stortrives i den fine atmosfæren i restauranten. Åpent kjøkken, og rett over 20 sitteplasser. Det er helt nødvendig å reservere i helgene. Servitøren var veldig hyggelig! Vi startet med en aperitiff før vi bestilte. Menyen varierer daglig, og etter årstid. Vi valgte mozzarellasalat og spekemat/ost til forrett, samt gnocchi med and og tagliatelle med sopp til hovedrett. Til dette bad vi om å få anbefalt en hvitvin, og valget falt på en Fiano di Avellino 2014 (Campania). Dette var et glimrende valg som gikk godt til alle rettene!
Vi hadde dessert også, men det kunne vi nok ha spart oss siden vi ble så mette

Nok en uforglemmelig opplevelse hos Casa Gio! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 109KarlS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Stedet har vel sin styrke og muligens litt av sin svakhet ved at det nettopp er litt som hjemme. At vi befinner oss i Norge og ikke i Italia byr også på noen utfordringer med tanke på råvarer. Det er ikke lett å få ta i en virkelig fersk Mozzarella i Norge, ja det er vel umulig om man da ikke får noen til å ta den med på flyet fra Italia. Så en salat med Mozzarella blir ikke mye mer enn hva man kan lage selv hjemme. Når det kommer til andre oster og italienske spekepølser, skinke og salami stiller det seg jo annerledes, de tåler jo godt tiden det tar å få dem fra Italia.

Pastaen er av meget god kvalitet og gir den tyggemotstanden den skal. Jeg ble spurt om hvilke ingredienser jeg likte av den hyggelige unge damen som serverte meg og svarte da at jeg likte kapers og ansjos.
Det viste seg at dette ikke var favorittingrediensene til de lokale besøkende men noen av favorittene til kjøkkenet så derav laget de en utmerket saus til penne. Det er jo slikt som gjør at man føler seg både hjemme og som verdsatt gjest på en gang.
Er så stedet verd et besøk, helt klart.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Lars R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Nydelig mat laget i det åpne kjøkkenet.
En liten meny skrevet på tavle.
Pastarulleren bråker litt, men pastaen er definitivt fersk.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, KariAa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Vi var syv venner som koste oss her på en onsdag. Den lille restauranten var helt full, så bestill bord i god tid. Vi fikk god informasjon om maten , to forretter, tre hovedretter og to desserter. Mens vi ventet kom det kjempegodt brød og olje på bordet. Maten var helt fersk og rykende varm. Desserten var nydelig, vi valgte å dele Tiramisu på to personer. Det var rause kakestykker, men det kan vi ikke si om vinen. Så lite i et glass er sjeldent også i Norge .

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Astri H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Casa Gio, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Casa Gio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din