Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Casa Gio

Casa Gio
Vurdert som nr. 71 av 227 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 30. august 2020

Var her for et par år siden og fikk meget god mat og vin. Service var da ganske laber.
Denne gangen var servicen like laber. Maten var dessverre ikke like god. Vinutvalget har blitt vesentlig dårligere og det skuffet veldig. Alkoholfritt alternariv er ikke-eksisterende og det var veldig provoserende og egentlig ganske latterlig.
Ikke dessertvin tilgjengelig til en middels god dessert.
Kommer nok ikke tilbake

Dato for besøk: august 2020
Takk, fiflj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 144 anmeldelser

Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Dagens Næringsliv skrev en gang ar dette var blant Nordens beste italienske restauranter. Det stemmer 100%. Vi begge syntes der var nydelig og stortrivdes. Fantastisk mat og kommer garantert igjen

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, GMLA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019

Vi hadde bestilt bord på forhånd til åpningstid, men de var ikke klar. Istedet for å bli tilbudt å sitte og vente litt, så be vi bedt om å komme tilbake om 10 min. Greit nok det om man er i rimelig nærhet til et sted vi kan sitte og vente, men midt i Pedersgata og i bikkjekald vind, så ble vi gående frem og tilbake langs gaten for å holde varmen. Og derfra ble det egentlig bare verre.. Da vi fikk komme inn var vi de eneste som hadde bestilt bord til åpningstid, allikevel får vi en dårlig plassering rett hvor servitørene går inn til kjøkken. Her stod det en oppvaskmaskin/vaskemaskin og dundret noe voldsomt, og vi ble sittende og små-rope til hverandre over bordet.

Da vi omsider har bestemt oss for at vi vil ha skalldyr-retten og servitøren tar i mot bestilling på dette, så får vi beskjed om at de ikke har råvarene inne.. Hadde vært *litt* greit å få beskjed om dette når vi får utdelt menyen.. Hun sa dog at råvarene var på vei, så om vi ville vente litt kunne vi fortsatt få det vi ønsket. Vi sa greit, og ba om å få noe å drikke mens vi ventet. Jeg ønsket alkohol-fritt, men da var eneste tilbudet de hadde vann... En stund etterpå fikk vi beskjed om de ikke hadde fått tak i råvarene allikevel så vi måtte velge oss noe annet på menyen.

Det var ikke så veldig mye annet å velge i, men valget falt på noe annet vi fikk anbefalt, som jeg ikke husker navnet på i farten. Men vi syntes ikke denne retten holdt mål i det hele tatt, det var veldig fett. Da vi skulle gå ytret vi skuffelse over opplevelsen og maten, og i stedet for å få avslag på noe etc. som man ville fått på hvilken som helst annen restaurant der opplevelsen var så dårlig så fikk vi bare et "Our food might not be to everybodys taste".. Totalt bortkastet kveld og penger brukt på overpriset mat. Kommer aldri til å sette beina inn døren der igjen.

Vi hadde hørt mye bra om restauranten på forhånd og lurte på om vi kunne ha hatt maks uflaks, men noen dager etterpå møtte vi på noen bekjente som heller ikke hadde vært fornøyd med matopplevelsen der.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, Tove L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Meget bra mat, men hummer er dyrt.Risottoen til hummeren var svært god.
Fantastisk starter tallerken med ost, salat og italienske skinker.

Dato for besøk: april 2019
Takk, W9150NUchristophera
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019

Casa Gio er et lite sted som fort blir fullt, og man bør bestille i god tid. Maten står ikke tilbake for noe vi har fått i Italia. Hovedretten (tagliatelle med and) så liten ut, men smakte fantastisk, og etter en tre-retters var vi gode og mette. Prisen var kanskje i høyeste laget, men for en spesiell anledning var det greit. Betalte 2600 for 4 personer, utenom vinen.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thorvild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Casa Gio, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Casa Gio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din