Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste bakverk i byen ”
Anmeldelse av Kanelsnurren

Kanelsnurren
Vurdert som nr. 3 av 14 Smått og godt i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Beste bakverk i byen
Smakelig kaffe og utsøkte kaker og påsmurt med rikelig pålegg (i motsetning til noen andre bakeri/cafeer)

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Pjusken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 84 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hadde lyst på noe søtt og søkte opp Kanelsnurren på TripAdvisor. Gikk for solskinnsbolle og brownie med salt karamell. Meget godt begge to! Perfekt stekt og nydelig kombo! Hyggelig betjening og renslige forhold. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, stigarildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019

En overraskelse å komme inn. Gode valgmuligheter når det gjelder lunsj, og stort utvalg på kaker og gjærbakst.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Gunn-Astrid V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019

Fantastisk gode bakevarer, i rolig og relaxed atmosfære. kanelsnurrene står til topp karakter. Hyggelig betjening og moderate priser.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, NinaH1462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2019 via mobile enheter

Når kanelsnurren startet var den fantastisk og minnet meg om lagkakehuset i danmark. Etterhvert har kvaliteten gått ned, dessverre. Brødmaten/ småvarer er ofte tørr og rundstykker inneholder ofte for det meste hull/ tomrom. Til og med kanelsnurrene er blitt dårligere, det virker som om de nå blir laget med annet mel? De er iallefall tørrere enn før. Nesten 100kr for en liten rugblings med brie er for mye, og club sandwishen kan en snart se gjennom. Hele brød er derimot gode og blir ofte kjøpt med hjem.

Dato for besøk: august 2019
Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kanelsnurren, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Kanelsnurren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din