Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Destinia.com
StayForLong
eDreams
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (386)
Filtrer anmeldelser
386 resultater
Vurdering fra reisende
97
140
86
40
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
97
140
86
40
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 386 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Likte hotellets belligenhet da det er sentralt i stavanger by. Kunne vært bedre renhold. Frokosten var fyldig og ryddig samt veldig imøtekommende servitører. Anbefaler dette hotellet. Jeg kommer tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, torillmadsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell midt i sentrum. Litt stusselig resepsjonsområde som gjorde at førsteinntrykket ble litt dårlig. Selve rommet vi fikk var nyoppusset og fint. Frokosten var heller elendig. Nesten ikke noe pålegg, ikke friskt vann og den oppskjærte frukten så ut som den hadde ligget der fra dagen før.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, heidi598
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Frokosten var kjempegod, og dem som jobbet på kaffebaren var bare helt fantastiske.
Dem på resepsjonen trenger virkelig en opplæring eller må byttes ut. Hotellet må også delvis renoveres, gangen lukter vondt og toalettene lukter fælt. Loungen er ren søppel, og anbefaler INGEN til å bruke dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Hansinge82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Hvis hotellfrokost er viktig for opplevelsen er IKKE dette hotellet for deg. Den stusselige frokosten jeg har opplevd i Norge. Kun en liten servering inne i en kaffebar med elendig utvalgt. Endte med å kjøpe mat fra kaffebaren. Grei standard på rommet. Sentral beliggenhet rett ved Arkaden, et lite kjøpesenter.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Marte L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018

Mamma og venninnene hennes hadde en fin tid på hotellet. De koste seg veldig mye. Kjempe gode senger og god frokost.

Men, det å bli svindla for over 10 000kr til sammen er uakseptabelt. Tanta mi ble svindla for nesten 8000kr og moren min for 2600kr. Mamma la inn kredittkortet sitt i tilfelle de skulle ha noe fra minibaren. De hadde ingenting fra minibaren, så det skulle ikke bli trukket penger fra kredittkortet hennes da, men ble uansett tatt ifra 2600kr.

Tanta mi betalte 8000kr for 3 hotellrom og det er greit, men så blir hun trekt for 8000kr igjen når de er hjemme fra hotelloppholdet. Det er uakseptabelt. Både tanta mi og moren min har ringt og ringt, men sjefsresepsjonisten nekter å ringe tilbake og ordne opp i dette.
DÅRLIG!!!! Rett og slett svindel på høyt nivå.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, martineops
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser