Etter å være gift i 10 uker, hadde vi gledet oss enormt til show på stavangeren, middag ute og hotell overnatting med en deilig frokost søndagsmorgen!
Vi var heldige, min mor overrasket oss med hotell overnatting og frokost, for hun hadde vært veldig på om det stemte at det var frokost. Dama bak skranken bekreftet dette, bestilte hotellrommet i begynnelsen av april.
Lørdag kl.12.00 - 04.05.19 stiller vi opp på hotellet. Vi hadde letet på nett om når man kunne sjekke inn, å fant ingen informasjon. Damen i skranken synes dette var rart å sa «alle hoteller har innsjekk kl.15.00 det er helt normalt. Alle har det» ok. Ikke alle har vært på hotell, og når man leter på nettet forventer man at det skal stå opplyst, hva som er normalt i hotell bransjen, betyr svært lite for meg som er gjest.... vi skal til å betale, min mor skulle. Hun sier hva som står i bekreftelsen, og spør om når frokosten blir servert, igjen blir vi sjokket av svaret til dama bak skranken - desverre er det ingen frokost da russen som bor på hotellet ikke spiser frokost (ehm, eg bryr meg svært lite om ka russen spise eller ikke, eg vill ha frokost!) vi kunne bruke deli eller bakeriene som er i nærheten, veien var kort og hun selv så ikke på dette som ett problem? Vi BESTILTE ett rom, med frokost, vi BETALTE for ett rom med frokost.
Det er betalt for en vare man ikke har fått, og heller ikke tidligere informert om.
Vi er skuffet, og vi kommer ALDRI til å velge dette hotellet, da man aldri vet hva man får, kanskje neste gang får man frokosten, men ikke rommet?