Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Har vært her flere ganger. Bra sted. ”
Anmeldelse av India Tandoori

India Tandoori
Vurdert som nr. 69 av 227 Restauranter i Stavanger
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og vært godt fornøyd. Godt utvalg og god mat. Litt uoppmerksom servering, og dårlig utvalg i alkoholfritt øl. Vi var tre personer som alle var godt fornøyd med maten.
Kommer nok tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (200)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 200 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Har besøkt mange indiske restauranter rundt om i verden. Denne var helt midt på treet.
Papadumsene var under middels.

Nanbrødene var gode

Tandoori rettene manglet grønnsaker/salat, men det er jo ikke alle som leverer det, men noe grønt må det følge med mener jeg.
Vi var en familie på 5 som hadde ulike retter og alle var enig om at basissmakene var gode.
Vindaloo var kruttsterk som den skal være!

Men servicen fra betjeningen var mangelfull og trekker ned en «stjerne». Så alt i alt midt på treet

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Veldig gode nanbrød! Gjennomført sted innredningsmessig. Pent og rent. Maten kom fort, og vi spiste begge retter med medium styrke, og det var ikke særlig sterkt. Kan helt greit gå for sterk!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sofr-10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Har spist på denne restauranten flere ganger før. Lenge siden siste besøk siden vi var litt mindre fornøyde sist. Denne gangen var maten mye bedre, ny kokk? Hyggelig betjening, koselige lokaler og bra service. Ok prisnivå. Vi kommer sikkert tilbake.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, mrifreak68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Har fått god mat i restaurant tidligere, men dagens takeaway var smakløs og dårlig tilberedt. Porsjonen var mindre enn forventet

Dato for besøk: november 2019
Takk, 230ottarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på India Tandoori, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i India Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din