Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig 7 retters med vinpakke”
Anmeldelse av Tango Bar & Kjøkken

Tango Bar & Kjøkken
Vurdert som nr. 13 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 100 - USD 115
Kjøkken: Italiensk, Internasjonalt, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Tango for første gang etter at de har flyttet til andre siden av Vågen og har felles inngang med Fish & Cow. Vi spiste en nydelig 7 retters middag med vinpakke. Alt fra start til slutt var nydelig :) Fantastiske smaker og godt utvalgte viner. Servicen var meget hyggelig og vi har ingenting å utsette. Vil fremheve behagelige stoler som gjør at man sitter godt i mange timer :) Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (327)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 327 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018

Tango er nå svart, alt interiør er svart. Kanskje fordi all oppmerksomhet skal være mot den gastronomiske opplevelsen. Restauranten har tydeligvis store ambisjoner og strekker seg langt, -lenger enn langt. Maten blir servert på og i fargede, og ofte dype skåler, og på grov stein. Fasongen gjør at det ofte er upraktisk å spise maten, og den grove overflaten gjør det ubehagelig når bestikket skraper.
Det synsmessige og følelsene man opplever i løpet av et måltid er meget viktige gastronomiske element. Hos Tango ser det ut som om å servere maten på mest mulig rar måte er det viktigste, - viktigere enn en elegant anretning.
Er dette riktig utvikling av gastronomien? Nei!
Er det noen som liker dette? Ikke jeg !!
Men slik blir det når man bare følger moten i bransjen, uten å tenke selv, -og på sine gjester!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, OCSta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Tango er I nye Lokaler og er en skygge av stedets tidligere atmosfære. Gjemt bak en annen restaurant. Ikke en gang egen inngang lenger.
Maten er god og personalet serviceinnstilt. Men det mangler det som gjorde Tango til en av Stavangers beste restauranter. Og prisen er forsatt høy. 7 retter med vinpakke kommer på 5000 kr. Vi hadde forventet mer for den prisen.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 694Te
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

En ypperlig 7 retters middag med god vin. Stilig og utrolig god og spennende mat, kanskje litt mer friskere/sporty enn den/de andre topp restaurantene i Stavanger. Serveringen ble kanskje litt for personlig og flørtende (for noen..). Har du ikke vært på nye Tango enda er det bare til å bestille bord!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, runeholstj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

5 damer på 4 retters lunsj. Smakene og sammensettingen i menyen var det ingenting å si på. Det som var hovedrett kunne hatt en ekstra ting på tallerken. 30 gram fisk og saus blir litt snaut, synes jeg. Var ikke helt enkelt å forstå veien inn til Tango, som da gikk gjennom Fish & Cow. Hyggelig lokale med gode stoler.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Brit S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tango Bar & Kjøkken, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Tango Bar & Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din