Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god mat”
Anmeldelse av Tango Bar & Kjøkken

Tango Bar & Kjøkken
Vurdert som nr. 13 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 100 - USD 115
Kjøkken: Italiensk, Internasjonalt, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt super, men trekker siste poenget fordi servitør ga de feil vin i forhold til vinpakke

Dato for besøk: juli 2020
Takk, roarh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (328)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 328 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020

Relativt liten restaurant som egentlig er en annen avdeling av Fish and Cow ser det ut som. Men opererer under navnet Tango.

Veldig god mat og gode viner i vinpakken. Følte oss veldig velkommen og ble godt tatt vare på. Mat og drikke ble forklart på en bra måte av kunnskapsrike kelneren og en meget bra hovmester.

Tommel opp og terningkast 6.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tompetterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Hadde 7 retter med standard vinpakke. En meget god og behagelig opplevelse mat, vin og service var ypperlig. Men, lokalet blir for varmt og det blir ubehagelig. At det kommer røykelukt inn i lokalet fra de som står på utsiden trekker også ned. Så opplevelsen blir kraftig redusert.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Hadde 7 retter med vinpakke, veldig bra balansert med tanke på vin/mat. Kunnskapsfulle servitører. Dyrt men verdt pengene, kanskje.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2019

Tango for tre. Vi ble invitert på en 7 retters på Tango, en fin sommerdag i Stavanger. Der er mye god mat i den byen, vi kom med glede og spent på hva som var på spisekartet for idag. Spekeskinke fra den lokale klostergården penslet med klaret smør, nøtteaktig smak på fettranden. Rognkjeksrogn en komposisjon av salt hav. Røkt flattbrød med smørsmak, Blomkål "petit" la mer. Godt bondebrød. Lysing en flott fisk ble servert i en østens vri råreker og yuzu som syrlighet. Stekt piggvar med jordens grøde og skogens trøffel. Kalvefilet av ypperste klasse. Lam fra Sirdalsheiene med sommerkål fra Jæren. Pinne is glasert med hvit sjokolade og bær. Sorbet og frukt. Søtsaker fra basert på fruktsafter syrlig og søt. Og til kaffen små konditor drømmer med Belgisk sjokolade. For ett måltid. Tusen takk for maten!

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fritjof S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tango Bar & Kjøkken, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Tango Bar & Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din