Jeg vil ikke anbefale Matbaren!
Vi var fire venner som var på tur og spiste på Matbaren Reenaa fredag 4/9-20.
Tre av oss spise tunfisk tartar til forrett. Den så god ut og smakte Ok. Vi tre som spiste denne forretten ble syke på natten med magesmerter og oppkast.
Vi gikk tilbake til Resturanten formiddagen dagen etter. Ble møtt av en hyggelig ansatt som ikke jobbet der så ofte. Han tok derfor imot beskjed og personalia og sa sjefen skulle ringe oss i løpet av dagen. Han beklaget så mye og skulle gi rask beskjed til kokken.
Kl. 18.00 hadde de fortsatt ikke ringt oss så vi ringte dem. Da møtte vi en frekk tone i telefonen. Han sa han ikke hadde tid til å snakke med oss og at vi skulle høre fra administrasjonen på mandag.
Mandag kom og vi mottok en mail med total ansvarsfraskrivelse. De mente vi ikke kunne ha blitt dårlige på deres mat.
Vi var på reise og spiste den samme maten i fire dager. Eneste forskjellen var at tre av oss spiste tunfisk tartar og vi tre ble syke. Hun som ikke spiste forretten ble ikke syk.
Her er det en Resturant som kunne skåret høyt men som får stryk for kundebehandling etterpå! Hadde forventet mer fra en slik Resturant!