Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Droppet inn en septemberettermiddag.”
Anmeldelse av Reenaa Matbaren

Reenaa Matbaren
Vurdert som nr. 16 av 227 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Droppet inn en septemberettermiddag. Ble først anvist bord i et tilstøtende rom, for øvrig tomt for gjester. Da vi signaliserte at vi da heller fant et annet sted å spise, var det likevel et ledig bord inne i restauranten. (Det var forresten flere ledig bord under hele måltidet, så litt uforståelig at vi inne ble tilbudt bord «inne» i første omgang.)
Dagens rett var utsolgt, selv om klokka var bare rundt seks.
Endte opp med piggvar. Jeg syntes den var tørrstekt, mens min kjæreste var mer fornøyd med stekingen.
Det viste seg at poteter ikke fulgte med retten. Dette måtte vi betale ekstra (40 kr) for. Det synes jeg var både drøyt og uhørt, når tallerkenretten kostet 420 kr i utgangspunktet. Servitøren mente at retten kom med mye grønnsaker, så poteter var egentlig ikke helt nødvendig. Dette var en mild overdrivelse; det lå noen små blomkålbuketter og erter i fiskesausen, det var alt. Heller ikke brød på bordet til å drøye måltidet.
Blir lenge til neste besøk - å måtte betale for poteter etter valg - det er Egon, det !

Dato for besøk: september 2020
Takk, Gourmetbabe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (390)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 390 anmeldelser

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Jeg vil ikke anbefale Matbaren!
Vi var fire venner som var på tur og spiste på Matbaren Reenaa fredag 4/9-20.
Tre av oss spise tunfisk tartar til forrett. Den så god ut og smakte Ok. Vi tre som spiste denne forretten ble syke på natten med magesmerter og oppkast.
Vi gikk tilbake til Resturanten formiddagen dagen etter. Ble møtt av en hyggelig ansatt som ikke jobbet der så ofte. Han tok derfor imot beskjed og personalia og sa sjefen skulle ringe oss i løpet av dagen. Han beklaget så mye og skulle gi rask beskjed til kokken.
Kl. 18.00 hadde de fortsatt ikke ringt oss så vi ringte dem. Da møtte vi en frekk tone i telefonen. Han sa han ikke hadde tid til å snakke med oss og at vi skulle høre fra administrasjonen på mandag.
Mandag kom og vi mottok en mail med total ansvarsfraskrivelse. De mente vi ikke kunne ha blitt dårlige på deres mat.
Vi var på reise og spiste den samme maten i fire dager. Eneste forskjellen var at tre av oss spiste tunfisk tartar og vi tre ble syke. Hun som ikke spiste forretten ble ikke syk.
Her er det en Resturant som kunne skåret høyt men som får stryk for kundebehandling etterpå! Hadde forventet mer fra en slik Resturant!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, godmatjatakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Spiste piggvar, den var nydelig. Han jeg var sammen med hadde torsk, og var like fornøyd. Hadde ostetallerken til dessert, perfekte kombinasjoner av oster. Veldig god service. Skal gjentas snart.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sommerfuglen71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Vi var 4 pers, 2 på 63 år og 2 på 25 år. Som forrett hadde vi chillireker og tomat/mozarella salat, veldig godt begge to. Til hoved rett bestilte 1 blåskjell i tomatsaus, var veldig godt,ca 25 stk, litt lite og dessverre var 9 av de uåpnet, tvang 2-3 av dem åpne, men de var ikke kokt. Kommenterte det til servitør, men ingenting skjedde. 1 bestilte gryterett med ulik typer kjøtt, gryten var altfor salt og mye fett på svinekjøttet. En bestilte Stekt ørret, den kom enslig, kun med skivede mandler, ingen poteter og saus, men den var veldig god. Sistemann bestilte entrecoten, pastaen var veldig god. Så egentlig var kun 1 av 4 fornøyde. Vi forventet mer av denne restauranten, siden det var Renaa.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kpmeling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en tur i Stavanger, men hadde ikke bestilt bord noen plass da vi kom tilbake fra en tur i Lysefjorden. Vi gikk rundt for å finne en plass å spise, men det var fullt på alle restauranter.
Da gikk vi forbi Renaa Matbaren. Min kone lurte da på om vi skulle stikke hodet inn i håp om at det kunne være ledig plasser.
Vi møtte en en meget hyggelig servitør som sa at det i utgangspunktet var fullt, men han skulle se hva han fikk til. Han var raskt tilbake og sa at vi kunne få et bord, men at vi måtte være ferdige til kl 21. Klokka var da 1940 og vi takket ja til det.
Da ble vi ivaretatt av en annen meget hyggelig servitør som geleidet oss gjennom en apéritif, hovedrett og dessert. Og kl 2057 tuslet vi ut uten at det føltes som noe stress. Det kaller jeg profesjonelt.
Maten var også helt nydelig, så neste gang må vi nok bestille bord på forhånd så vi rekker en treretters med litt mere vin.
Det er faktisk noe av det bedre vi har fått servert noen gang.
Så tusen takk for en kort, men herlig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 402b_rdh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Reenaa Matbaren, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Reenaa Matbaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din